in

Pedicure deel 2

2/2

Ondertussen had zij mijn broek volledig uit gekregen, trok mijn onderbroek naar beneden en begon mijn lul, die al keihard geworden was vanaf het moment dat ik naast haar was gaan staan, te masseren. We kusten elkaar vol op de mond terwijl zij mij verder aftrok.

 

Vervolgens begon ik haar broek uit te trekken met direct haar slipje erachteraan. We waren beiden botergeil op dat moment. We namen plaats op haar bank, ik met mijn tong in de buurt van haar heerlijke kut en zij met haar mond op mijn lul. Ze pijpte me goddelijk terwijl ik haar likte, zo diep als ik kon. Ik moest uitkijken dat ik niet nu al klaar zou komen…

Ze ging op haar knieën zitten, ik deed haar benen wat uit elkaar en ik stak mijn lul van achter in haar lekkere sappige kut. Zo stootte ik haar de hele bank over, ze schreeuwde het uit van genot. 

Op het moment dat ik het echt niet meer kon houden, kwam ik klaar als nooit tevoren. Op hetzelfde moment kreunde zij zo hard van genot en orgasme dat de buren het gehoord moeten hebben. 

Uitgeput bleven we zo een tijdje op de bank liggen.

 

Mijn voeten en tenen waren weer helemaal bijgewerkt en mijn libido was ook weer bevredigd. Ik zou snel weer een afspraak bij haar gaan maken….

Rapporteren

Wat vind jij ervan?

162 punten
Upvote Downvote
4.5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneren
Abonneren op
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hansfotograaf
8 maanden geleden

Prachtige vrouwelijke vormen

Pedicure

Hippe -58- jarige oma zoekt toyboy? https://tinu.be/Reallife58