in

Pedicure

De mooiste ervaringen zijn misschien wel die ervaringen die je niet had zien aankomen. Was laatst bij de pedicure om mijn voeten en nagels weer eens te laten doen, want dat was hard nodig met al die eeltvorming. Ik heb een vrouwelijke pedicure die er best aardig uit ziet met rondingen daar waar je ze wil zien, zeg maar. Terwijl zij aan mijn lichaam, althans mijn voeten, bezig was had ik een mooi uitzicht op haar. Op haar gezicht en op haar bovenlichaam, waaronder ook haar duidelijk aanwezige decollettee. 
Toen ze klaar was met de behandeling, kwam het tot het afrekenen ervan. Ze stuurde me volgens afspraak een tikkie en ik opende haar appje. Ik zag haar profielfoto: daarop stond ze in een luchtig gewaad met haar blote voeten in de branding van de zee. De ronding van haar borsten kwam duidelijk naar voren door het gewaad maar zonder dat je iets naakt kon zien. Ik besloot haar te complimenteren met de profielfoto.

“Mooie foto van je. Ziet er leuk uit”

“o ja? Vind je?”

“Ja, ziet er erg leuk uit, beetje sexy ook wel”, waagde ik een gedurfde opmerking.

“Ja? Word je er opgewonden van?” vroeg ze spottend.

“Nou, het daagt me wel een beetje uit ja!”

“Haha dank je wel hoor. Heb ik een ander nog niet horen zeggen. Ik was toen lekker op het strand met een goeie vriendin die deze foto nam. Ik heb er trouwens nog wel meer, als je van deze al opgewonden raakt, wil je de rest misschien ook wel zien?”

“Nou, graag!”

Ze nodigde me uit om half naast/achter haar te komen staan en ik keek met haar mee naar haar telefoonscherm. Zo nu en dan liet ik mijn blik ook afdwalen naar haar decollettee die nu een makkelijke prooi voor mijn ogen was.

“Kijk, deze bijvoorbeeld, die maakte ze toen we beide al een aardig wijntje op hadden, haha!”

Ik zag een foto waarop ze stond met hetzelfde jurkje aan maar nu iets meer zicht op haar blote borsten eronder. En een guitig koppie erboven.

“Of deze…” Foto waarop ze haar jurkje wat omhoog had getrokken en haar been geheel ontbloot werd, zo ver zelfs dat duidelijk was dat ze er niks onder aan had. Kon haar erogene zone nog niet zien, helaas. 

Ze swypte door en plots zie ik een foto met daarop twee hele duidelijke, mooie, grote, ronde blote borsten. “O jee, dat was niet helemaal de bedoeling!! Dat je die zou zien bedoel ik, haha!”

 

Ze lachte besmuikt maar leek het toch ook weer niet heel erg te vinden dat ik dit gezien had. Alsof ze het expres gedaan had.

Ik: “O, ik heb wel eens vaker blote borsten gezien hoor!”

“O, dan is het goed, maar dan vind je het vast niet erg deze foto ook te bekijken”

Daar lag ze, op een grote badhanddoek, in eva- kostuum, puur natuur. Prachtige meid, prachtige foto. 

“Ja, weet je, we lagen toen op het naaktstrand, vandaar….”

“O wauw, mooie foto, je ziet er daar prachtig uit….”stamelde ik. Ze keek me aan met haar mooie ogen en vroeg: “Heb je mij ook wat moois te laten zien?”

Ik zei: “Niet op foto, maar ik kan je wel live wat laten zien als je wil…”

Ondertussen, terwijl ons gesprek een steeds opwindender karakter had gekregen, had ik mijn hand onder haar shirt gewurmd ter hoogte van haar zij en liet ik hem omhoog kruipen richting haar borsten. Ik greep haar borst en begon deze te kneden. Ze begon lichtjes te zuchten.

 

Omdat ik haar wat beloofd had, trok ik met mijn andere hand ondertussen mijn eigen shirt uit. Zij stak haar hand in mijn broek en ging op zoek naar meer. Ik trok haar shirt uit en stond oog in oog met twee volle borsten. Ik pakte haar borsten met beide handen beet en zette mijn lippen op haar tepels en begon te likken en zuigen. 1/2

Rapporteren

Wat vind jij ervan?

89 punten
Upvote Downvote
4.5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneren
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
13

Mijn lange lippen. Ik ben 65 jaar maar volgens mij ziet mijn kut er nog

Pedicure deel 2