in

Insmeren op naaktstrand…

Ik liep op het naaktstrand op zoek naar een mooie plek en passeerde 2 knullen die duidelijk bij elkaar hoorden. 20 meter verder spreidde ik mijn handdoek en ging ik liggen. Maar eerst smeerde ik me goed in want de zon was erg aanwezig. Ik zag de ene jongen de andere insmeren aan de voorkant en hoewel die ander met zijn rug naar me toe stond, kon ik zien dat zijn jongeheer niet vergeten werd.
Zo spendeerde ik een tijdje op het strandje o.a. door het water in te gaan. Eenmaal terug op mijn plek wilde ik op mijn buik gaan liggen maar de zon scheen nog steeds fel dus moest ik wel aan mijn rug denken.
Kan een deel wel zelf insmeren maar zeker niet alles. De jongens lagen nog steeds waar ik ze eerder zag. Ik greep mijn zonnebrand en liep op ze af. “Zeg heren, beetje klassieke vraag misschien maar zou een van jullie misschien mijn rug willen insmeren?”
Ze moesten lachen maar eentje stond op en pakte mijn zonnebrand, ging achter me staan en begon te smeren, terwijl ik met mijn gezicht nog naar de ander toe stond.
Ik voelde de hand van de jongen over mijn rug gaan en hoewel ik mezelf als hetero beschouw, groeide mijn lul iets. Sowieso duw ik altijd al mijn eikel naar buiten voor zoveel mogelijk vrijheidsgevoel. De jongen was inmiddels aangekomen bij de ronding waar mijn billen begonnen. Ondertussen bleef de ander mij en mijn lichaam bekijken. “Zal ik je billen ook doen?” vroeg de smeerder. “Graag, als je wil”
Hij smeerde mijn billen volop en ik merkte dat hij af en toe ook een vinger of zelfs 2 even tussen mijn bilspleet duwde…. Mijn pik was ondertussen verder gegroeid en kwam door deze actie keihard stijf omhoog te staan….
De 2e jongen glimlachte nu voluit. “Klaar!” zei de ander.
“Nou, misschien moet je die aan de voorkant ook nog even doen!” zei de toeschouwer.
De smeerder liep naar mijn voorkant en pakte mijn stijve lul en smeerde deze in. Nog nooit had een andere man mijn lul beetgepakt, dat voelde wel heel apart aan….
Toen ie klaar was, hij ging nog een paar keer met zijn volle hand over mijn hele lul heen en weer, ging ie weer naast zijn vriend zitten. Ze konden meteen niet meer van elkaar af blijven, zoenden elkaar en grepen elkaars pik. Daarna namen ze elkaars pik in hun mond en begonnen elkaar af te zuigen. Ik vond dit alles toch wel een opwindend tafereel en speelde met mijn lul, totdat ik klaar kwam. Het witte vocht spoot omhoog, ook duidelijk zichtbaar voor hen. Even later kwamen ze beide klaar in elkaars mond.
Vervolgens nam de een de ander van achter terwijl de ander op zijn knieën zat. Ik ging weer terug naar mijn plek en keek van afstandje nog even toe.

Rapporteren

Wat vind jij ervan?

-22 punten
Upvote Downvote
3 1 stem
Artikel waardering
Abonneren
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan
Jan
7 maanden geleden

Fantaseren is heerlijk! 😊

Yazzzy
6 maanden geleden

Geil man . Heb ook wel eens een geile bui op het naak gebied.Meestsl ga ik dan vroeg of wanneer het wat minder weer is.Meestal zijn er wel wat oudere mannen aanwezig . Dan laat ik mijn pik stijf worden En ga ik zo liggen dat mijn kont gaatje goed zichtbaar is ik kijk dan door mijn zonnen bril. En zie dan de mannen met een halve stijve kijken.Als zie dat ze kijken ga ik mijn aftrekken en vinger ik mijn ster.

Yazzzy
6 maanden geleden
Antwoord aan  Yazzzy

Zo dus

Screenshot_20230918-064827.png
Yazzzy
6 maanden geleden

Wat geil is dat als een stijve hebt en moet plassen. Loop je naar de bosjes en begin te plassen.

Geil van alle lekkere neuk gaatjes

21

Mijn lange lippen.