Onwennig, maar wel geinteresseerd

  • Dit onderwerp is leeg.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Auteur
    Berichten
  • #327608 Reageer

    Geert
    Gast

    Ja, ik heb dat ook wel. Ik ben een man van 60, single en geen seks met een vrouw. Dan krijg je al gauw heel veel behoefte.
    Ik ben naturist en loop thuis altijd zoveel mogelijk bloot. Krijg dan niet echt een stijve, maar soms als ik porno kijk dan steigert mijn pik natuurlijk wel. Het is lekker om bloot te zijn en dat iemand me dan ziet, ik ben wel een beetje exhibi volgens mij.
    Ik heb me ook al een paar keer lekker laten aftrekken door een man. Er is eigenlijk geen verschil daarbij of een man of vrouw het doet. Liever door een vrouw, want ik voel nog steeds heel erg hetero. Door een naturisten masseur ben ik ook al een keer klaar getrokken. Verder deed ik voor corona ook soms een wederzijdse aftrek sessie met een saunamaatje, nu doe ik dat niet meer. Ik heb zelfs een keer een man getongzoend. Maar die rookte en dat was dan niet lekker, maar ik heb er geen probleem mee om een man te kussen als ik geil ben. Nu met corona ben ik weer terughoudend daarin. Me laten pijpen heb ik nog nooit gedaan, een keer wilde die sauna maat even proeven, maar ik heb dat afgewimpeld. Wel heb ik me al vaak laten pijpen door en vrouw, velen zelfs want voorheen ging ook naar de hoeren. Die pijpten dan wel altijd met condoom en vonden het dus niet erg om te pijpen met een plastic ding erover heen. Ik zoek nu ook leuke blootcontacten en dan het liefst iemand die samen naakt of zelfs zelf gekleed maar ik dan bloot.
    Mezelf voor zo iemand aftrekken lijkt me ook spannend om te doen, zonder dat die persoon dan seks met me wil. Maar dat is moeilijk om zo iemand te vinden, want iedereen wil toch verder gaan dan kijken. Als er iemand is die graag contact met me wil leggen dan kan dat wel via mijn email [email protected]

    #418057 Reageer

    Lukas
    Gast

    Hoi, ik heb wel eens paar keer seks gehad met mijn nichtje. Zij was toen 14/15 ik 16/17. We waren er erg nieuwsgierig naar. Is dit raar? hahah

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Reageer op: Onwennig, maar wel geinteresseerd

Je informatie: