14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • Auteur
  Berichten
 • #5940 Reageer

  Anoniem
  Inactief

  Ik vind het heel opwindend om naaktfoto’s en filmpjes te plaatsen, de gedachte dat andere mensen mij naakt bekijken geeft me een geil gevoel! Waar ik nieuwsgierig naar ben als hetero, wat windt vrouwen het meest op, gewoon naakt bij alledaagse activiteiten of is het expliciet laten zien van een stijve( al of niet klaarkomen)opwindender…!

  #6148 Reageer

  Jannis
  Deelnemer

  Ik vind naakt zijn heerlijk. Het idee dat ander mij naakt zien vind ik erg opwindend. Dus kijk maat lekker op mijn profiel en laat een berichtje achter.

  #21536 Reageer

  Billi
  Deelnemer

  Ja naaktfoto’s zijn heel opwindend, vooral amateurfoto’s. Vrouwen die met lekker gespreide benen een foto laten maken of een selfie maken. Mannen met een lekkere stijve op de foto. Ik fotografeer mezelf ook en plaats wel eens een foto. Of een foto van mijn vrouw. Heel opwindend om te weten dat andere mannen en vrouwen daar naar kijken en er misschien ook wel geil van worden.

  #22255 Reageer

  Huib
  Gast

  Het is erg wisselend.Vooral als ik weer zo’n lul zie,heb ik al gauw iets van dat het me gewoon tegenstaat.Ook wel als ik weer zo’n opengetrokken kut zie.Soms ben ik gewoon nieuwsgierig en vergroot ik een kutje nog weleens extra uit.Sommige meisjes of vrouwen vind ik gewoon leuk om te zien.Opgewonden word ik vooral als mijn fantasie geprikkeld wordt.Het is moeilijk uit te leggen.Soms wil ik dan dat zo’n vrouw me ziet,maar ook wel dat ze me voor straf aan iedereen laat zien.Ik begon daar al heel jong over te fantaseren.Eigenlijk al op de kleuterschool.Enerzijds was ik bang dat de juffrouw me voor straf bloot voor de klas zou laten staan en tegelijk vond ik het spannend.Dat is een beetje een fetisj geworden.Maar ik kijk ook graag gewoon naar vrouwen.En eigenlijk doen 1000 van de 1001 vrouwen me niet veel.En ik vind het ook wel prettig als ik gewoon eens een foto van me kan plaatsen,waarop ik gewoon bloot ben en er een beetje toonbaar uitzie,zonder dat ik al die gekke dingen ‘moet’ doen.

  #31677 Reageer

  Anoniem
  Inactief

  Ik vind het gewoon erg geil dat mensen mij helemaal naakt kunnen zien en herkennen
  Hmmm

  #31773 Reageer

  Anoniem
  Inactief

  Ja, alleen al het naakt zijn vind ik geil, liefst loop ik de hele dag naakt door huis, kun je overal zo heerlijk bij, masseer mijn ballen, trek aan mijn lul, en als ik een stijve krijg verwen ik m’n pik extra tot ik me voel komen en spuit dan van me af op de vloer of waar dan ook….ook als er een vriendin thuis is heb ik het graag dat zij ook naakt is, evenals ikzelf en dat doe ik trouwens ook als ze het zelf niet wil….meestal draaien ze wel bij, en hebben we het heel gezellig! Niets fijners om een hele avond of meer aan mekaar te zitten….toch?

  #32331 Reageer

  pibby
  Deelnemer

  ja die winden op, maar helemaal als het die van mijn vriendin zijn die door vreemden worden gezien… mijn vriendin en ik vinden het geil als (ouderen) haar naakt zien en ervan genieten.

  #32789 Reageer

  Anoniem
  Inactief

  Naaktfoto’s van gewone andere mensen vind ik super gaaf. Het geeft mij een beter en eerlijker beeld van anderen, want er is niets te verbergen. Het zou verplicht moeten zijn zo over straat te gaan……geen ongeoorloofde wapens meer op zak en geen oorlogje spelen toch! Maar dat is natuurlijk geen echt antwoord op de vraag, maar ik daar weet ik wel een antwoord op te geven. Mannen (behalve misschien homo’s) zien graag vrouwelijk naakt en natuurlijk wind het ze op. Ik vorm daar geen uitzondering op met dien verstande, dat ik het liefst naaktfoto’s van ordinairy dus naakt van gewone mensen wil zien en niet “gemaakte” en verbeterde plaatjes van pornoverdieners en modellen. Nee; ik zie liever die mensen naakt, die van alledag, dus echt amateur zijn en dan maakt het me het type, kleur, haar en oogkleur, grote of kleine borsten me helemaal niets uit. Opgewonden? Nee hoor ; ik wordt er zo geil als boter van ……

  #35508 Reageer

  Tinoth
  Deelnemer

  ja die winden me altijd op. Liefst loop ik zelf ook de hele dag naakt, ben dan ook meestal opgewonden en moet me geregeld op diverse manieren ontladen, wat natuurlijk heerlijk is.

  #37594 Reageer

  Parafiel
  Gast

  Het hangt er van af wie en hoe het op de foto staat. Voor het beste resultaat hoort er ook nog iets voor de fantasie in te zitten zodat het nog meer prikkelt. Maar dat vind ik.

  #46156 Reageer

  Amateurhoertje
  Deelnemer

  De opwinding die je voelt wanneer je een vreemde man je benen opent en vraagt je schaamlippen te openen zodat hij foto’s kan maken, mmmm. Vervolgens wordt die geplaatst op site die iedereen ziet, ook je familie en vrienden.

  #46179 Reageer

  Deelnemer

  Ik denk dat het niet natuurlijk is als het je niet zou opwinden. Afhankelijk van je stemming. Maar naakt windt my altyd op. Vooral aan het strand waar ik er van houd om een beetje te teasen. Dus net niet zichbaar totaan vol in het zicht maar wel kort. Afwisselend keihard tot flacid. De hele tijd met een stijve is niet leuk omdat je penis te voelen groeien juist enorm opwindend is. En kijken naar de reacties van anderen is ook grappig. Maar goed, ik ga niet altijd vol opgeladen naar het strand. Soms heb ik er geen zin in en hou me op de vlakte. Maar dat kan omslaan..

  #46225 Reageer

  Curiouse38
  Deelnemer

  Ik ben het helemaal met evy eens mmh.
  De kans dat iemand uit de familie of vriendenkring je geile foto’s ziet maakt het voor mij extra geil en spannend….
  Het maken van geile foto’s en filmpjes vind ik altijd al supergeil om te doen mmh
  Lekker je fantasie de vrije loop laten en doen wat je je maar kunt bedenken mmh

  #46397 Reageer

  Beavershot
  Deelnemer

  Ik ben eens herkent door een vader van mijn zoons vriendje op de basisschool. Die eikel zette me voor schut in het hele dorp.
  Dus dan maar verhuizen, maar tja, ik blijf graag anoniem. Ofschoon ik helemaal niet preuts ben. Maar ik geef toe dat sommige selfies wel erg mooi zijn en ook erg geil overkomen. In mijn andere forum beschreef ik al hoe mooi het is om schaamlippen te zien. Maar een mooie pik is ook erg fotogeniek. Bv besneden met een hele aparte eikel. Hoe vind je mijn pik?

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Reageer op: Winden naaktfoto's op?

Je informatie:
[snax_content]