15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 84)
 • Auteur
  Berichten
 • #75987 Reageer

  Kareltje
  Deelnemer

  Zelf heb ik er geen probleem mee om thuis naakt rond te lopen, ook niet als er bekenden/vrienden of familie aanwezig zijn. Maar neuken in hun bijzijn zou ik nooit doen.
  Maar het lijkt me geweldig geil om bijvoorbeeld een keer in het bos ofzo helemaal los te gaan met een vrouw en een heftige neukpartij samen te hebben. Die spanning om mogelijk betrapt te worden maakt me extra geil, maar ook erg onzeker omdat we betrapt kunnen worden.
  Heeft dat gevoel misschien met leeftijd te maken of is dat de gene die ouderen hebben?
  Wat is jullie oordeel hierover?

  #75994 Reageer

  cor
  Deelnemer

  Goedemorgen lieve naakte mensen. Ik loop ook graag naakt in huis rond. Ook maak ik er geen punt van om buiten op straat ok naakt te lopen. In het bos en op de hei is juist erg opwinden om exstra geil te worden.

  #76184 Reageer

  Anoniem
  Inactief

  Wij lopen geregeld naakt thuis of liggen met mooi weer buiten naakt op een naakt recreatieterrein. Daar naast maken we binnenshuis en buiten erotisch, naakt tot pornografische foto’s of filmpjes.
  Dit soms samen met anderen en is buiten seks ons ook niet vreemd waarbij we vaak worden bespiedt.
  Ofwel wij hebben met naakt zijn geen moeite, het geeft ons een bevrijdend heerlijk relaxt gevoel!

  #76199 Reageer

  cor
  Gast

  Vind het heerlijk om bespied te worden, word er alleen maar geiler van. Dan verlang dat er meer mensen meededen met ons seks avontuur.

  #88948 Reageer

  Nicholas
  Deelnemer

  loop thuis ook vaak naakt rond terwijl ouders en zussen dit niet doen. Maar vind het zelf heerlijk vrij.
  neuken nog nooit gedaan in hun bijzijn. rukken gebeurt wel gewoon. Zij storen zich er niet aan dus is geen probleem. Zou het niet doen mochten ze zich ongemakkelijk voelen ofzo.

  #88994 Reageer

  Anoniem
  Inactief

  Thuis loop ik in de zomer regelmatig naakt. Zowel binnenshuis als in de tuin. Het maakt mij daarbij niet uit of ik gezien wordt door de buren. Vind het juist wel opwindend als ik er aan denk dat ze het zouden kunnen zien. Mijn vrouw is daar niet zo van, die wil nog wel een keertje naakt zonnen op een beschut plekje, maar ze loopt jammer genoeg niet steeds naakt.

  #89902 Reageer

  cor
  Deelnemer

  Ik zit nu ook naakt in huis, en verwacht dat er straks dar er nog mensen komen 0m een bakkie te doen. Maar ik blijf gewoon naakt in huis en zet dan een bakkie koffie. Ook buiten loop ik gewoon naakt als het toelaat. Seks in de buiten lucht is lekker geil. Ook in het bos of duinen lekker seksen en als er mensen langs komen word ik nog geiler van, omdat ze kunnen zien wat we aan het doen zijn.

  #119366 Reageer

  Paul030
  Deelnemer

  Als ik thuis ben loop ik altijd naakt in huis. Heb aleen gympen aan en loop trap op en af in huis en met huishouden bezig. Heerlijk alles uit en alles lekker laten hangen, al gebeurd het vaak dor het tarp o en aflopen dat het zaakie zo slingert dat ik algauw door het huis met een stijve loop 😉

  #121099 Reageer

  Stoffelke
  Deelnemer

  Ik loop dagelijks naakt rond in huis omdat ik in mijn jeugdjaren zo ben groot gebracht want mijn ouders en familie zijn nudisten,zelfs als ik bezoek krijg van mijn zus of van mijn moeder dan nog loop ik naakt rond,dan doet mijn zus of mijn moeder dit ook naakt lopen.zowel bijmij thuis of bij hun thuis of wij allemaal samen met de familie..

  #124515 Reageer

  Mark
  Deelnemer

  Als ik alleen thuis ben dan gaan alle kleren uit, heerlijk gewoon de vrijheid! Datzelfde heb ik buiten, zo af en toe durf ik het wel aan om kleine stukjes gedeeltelijk ontkleed rond te lopen. Maar ik blijf toch te bang om betrapt te worden.

  #127662 Reageer

  Adrien
  Deelnemer

  Ik loop thuis ook altijd naakten vind het ook heerlijk om naakt in de tuin te lopen of in het bos

  #147303 Reageer

  Peet34
  Deelnemer

  Het blijft fijn om bloot te lopen of gewoon omdat het kan.

  #147570 Reageer

  william
  Deelnemer

  heerlijk zo veel mogelijk naakt te zijn

  #147583 Reageer

  Paul030
  Deelnemer

  De temperaturen gaan langzaam weer omhoog, dus lekker naakt in huis met de ramen en de tuindeur open 😉

  #147641 Reageer

  Peet34
  Deelnemer

  Idd het wordt straks weer warmer .dus dan zo veel mogelijk maakt buiten te zijn .soms ook wel met een stijve .jullie ook

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 84)

Reageer op: Naakt thuis rondlopen of seks buiten.

Je informatie:




[snax_content]