15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 34)
 • Auteur
  Berichten
 • #2715 Reageer

  Anoniem
  Inactief

  Wat zouden jullie zeggen/ Ik ben zelf besneden om een medische reden. Net als vele andere dingen heeft ook dit zijn voor en nadelen. Een condoom vind ik bijvoorbeeld echt extreem irritant, want dan heb ik het idee dat ik maar aan het pompen ben zonder dat ik echt iets voel en dus opgewonden raak. Ik merk zeker het verschil tussen wel/niet.

  Ik moet wel zeggen dat ik het mooier vind staan (indien het enigszins goed is gedaan…) en ik heb nooit last van vieze geurtjes of troep…;)

  #2868 Reageer

  Sandra
  Gast

  Om te zien vind ik besneden veel mooier dan verstopt in zo’n rimpelige voorhuid. Voor het ‘gebruik’ maakt het eigenlijk niet uit.

  Ik vind wel dat het goed gedaan moet zijn. Dus volledig zonder overgebleven rimpels. Wat dan wel belangrijk wordt, is dat je een stevige, mooi gevormde eikel hebt. Niet alle jongens/mannen hebben dat. En onder een harige bierbuik is iedere piemel lelijk, besneden of niet.

  #2900 Reageer

  Huib
  Gast

  Ik zie niet in waarom een harige bierbuik een lul meer of minder mooi zou maken.Wat je bij veel dikke mannen wel ziet,is dat ze vaak maar een klein slap lulletje hebben.Zo sta ik er hier zelf ook mee te kijk.Het hangt een beetje van het moment en de omstandigheden af.Soms hangt hij er gewoon slap bij met 3 tot 5 cm en stijf zat hij in de goede tijd tegen het gemiddelde aan. Er zijn overigens maar weinig lullen,die ik mooi vind om te zien.Vaak zie ik dan liever zo’n half stijve lome hanger en dan toch bij voorkeur met een ontblote eikel,maar ik heb nog nooit een plaatje bewaard omdat ik een lul mooi vond.

  De gevoeligheid van de lul en in het bijzonder de eikel wordt volgens mij vooral bepaald door de techniek en de mate van opwinding.Ik dacht altijd dat een besneden lul wat gevoeliger was,maar iemand die er ervaring mee heeft zal het wel beter weten.Ik denk ook dat het met het onderling contact te maken heeft.En als de eikel minder gevoelig is,kan je langer rustig doorgaan om de vrouw geil te maken.

  #3722 Reageer

  John
  Deelnemer

  Ik ben niet besneden maar heb het wel altijd mooi gevonden net of het zo hoort te zijn.

  #3740 Reageer

  homealone81
  Deelnemer

  Niet besneden, mijn velletje loopt mooi uit in een tuitje…
  Als ik me aftrek vind ik het ook wel lekker dat ik mijn velletjes langzaam over mijn eikel voel schuiven…
  Nadeel is je penis wassen want het velletje moet helemaal naar achteren om alles mooi proper te krijgen …

  #4595 Reageer

  depeer
  Deelnemer

  Ik ben niet besneden en moet er niet aan denken dat mijn piemel met ontbloot kopje in mijn onderbroek zit. Maar wel moet ik bekennen dat ik piemels met ontblote eikel een mooi gezicht vind.

  #5188 Reageer

  besneden
  Deelnemer

  tuurlyk ben ik voor !!! vroeger door medische reden idd en in jeugd op voetbal enzo redelyk onzeker door geweest !! weet inmiddels beter dankzy de dames !! qwa groote nogsteeds weleens onzeker,maar vd rest alleen trots!! geen nadelige gevolgen over ongevoeligheid of dergelyken!! in tegendeel !!!! elke vrouw neemt zonder twyffel oftie wel schoon is? pik in der mond!! en alleen posi reacties!! trots dus en nog mooi ook idd !!

  #8661 Reageer

  Dennis
  Gast

  echtveel positieve reacties door vrouwen over besneden?

  Heb ik dan de pech dat relatie is beeindigd door haar omdat zij besneden afkeurde ??

  why??

  #8747 Reageer

  Anoniem
  Inactief

  @ Dennis: in zo’n geval zou je (ex)vriendin bij haarzelf te rade moeten gaan, want dan zit er toch echt een steekje bij haar los. Het is misschien dan ook beter dat het over & uit is, immers, aan kortzichtige mensen heeft men niets. Ofwel, dat zegt genoeg over haar dan over jou.

  #10761 Reageer

  Peter
  Deelnemer

  Ik ben besneden om medische reden en heb er geen last van
  persoonlijk vind ik het ook mooier

  #13673 Reageer

  ?
  Deelnemer

  Ik ben besneden en erg tevreden. Heb het altijd heel mooi gevonden. Wel jammer dat er vaak een discussie ontstaat over voor en tegen. Het is nu eenmaal zo…
  Je geeft je nog meer bloot met een altijd zichtbare eikel en dat vind ik erg prettig als ik bv in sauna of op naaktstrand rondloop.

  #26813 Reageer

  Barend
  Deelnemer

  Ik ben besneden , zou niet anders willen !!

  #26822 Reageer

  gerard dohmen
  Deelnemer

  Als het om medische reden moet heb ik er geen probleem mee. Ik ben zelf ook niet lidtekenvrij. Ik vindt het erger als het gebeurt om op te vallen, bv een borst vergroting, penis vergroting. Ik hou niet van operatie, maar als het moet voor mijn gezondheid, heb ik er geen probleem mee. Ik verwacht het ook niet van een andere.

  #26823 Reageer

  gerard dohmen
  Deelnemer

  Ik geef wel nog sperma. dat is bij mij nog niet afgesloten. Ik vindt het niet erg om een vrouw te neuken, waarbij het wel is afgesloten. Ik vindt het ook niet erg om me een knoopje erin te laten leggen.

  #26833 Reageer

  SP
  Gast

  Ook ik ben om medische redenen besneden en vind het wel zo fijn, want ik heb inderdaad geen last van troep etc. en er zijn nog genoeg gevoelige plekjes over, zoals het overblijfsel van het toompje en de randjes. Het gebruik van het laatstgenoemde is en blijft voor een partner wel enigszins lastig, hoewel het uiteraard ook een kwestie van wennen/oefenen is. En ja, de discussie over & weer blijft: m.i. is mijn speelgoed wel wat ongevoeliger tijdens een vrijpartij en ik heb net als de t.o. het idee dat ik maar blijf pompen.

  Zoals gezegd, het is wel aan de orde dat de randjes en het overblijfsel van het toompje nog redelijk gevoelig zijn, dat is erg lekker voor een heerlijke blowjob etc. Echter, voor de daad maakt dat helaas nog weinig verschil, ondanks dat ik genoeg heb geëxperimenteerd met standjes etc. om na te gaan hoe ik die randjes etc. wel kan stimuleren. Los daarvan, iets ruiger te werk gaan helpt altijd tijdens een vrijpartij, maar uiteraard niet op een te lompe manier…;-)
  Dames, wat is jullie mening? Kom maar op, gezien er geen enkele dame heeft gereageerd!

  Groeten SP

  Ps. Net als vele anderen mogen ook hier een aantal weleens voor langere tijd (verplicht?!) een cursus Nederlands volgen of zij moeten iets doen aan hun luiheid om de tekst alsnog te wijzigen:
  – @ Gerard Dohmen: “Ik vindt”… Meestal vergeet men in derde persoon enkelvoud de t (dus in het geval hij/zij/het). Echter, dit is wel heel bizar, het gebruik van “dt” in eerste persoon enkelvoud, want dat dient nog altijd “ik vind” te zijn… Hoe moeilijk kan het zijn? Gebruik een ezelsbruggetje, want je zegt immers ook niet “ik pakt” en gebruik in het geval van tweede of derde persoon enkelvoud gewoonweg een korte vraagstelling (bijv., “vindt hij”). Immers, je zegt/schrijft in een vraagstelling ook niet “pak hij” maar juist “pakt hij”!
  – @ besneden: misschien draag je bij aan de discussie, maar niet aan de Nederlandse taal. Eén voorbeeld is “qwa”, want dat moet nog altijd “qua” zijn en die w kan geen typefout zijn (in het Waals gebruikt men ook niet de w, die vlieger gaat dus ook niet op). Een ander voorbeeld is het verkeerd gebruik van de Griekse y, want je dient in jouw bericht gewoonweg overal een normale lange ij te gebruiken.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 34)

Reageer op: Besneden of onbesneden

Je informatie:
[snax_content]