#24088

Huib
Deelnemer

Ik heb al heel wat gezegd over mijn sexfantasieën.Het begon ermee dat ik al heel jong opgewonden raakte bij de gedachte dat de juffrouw me op de kleuterschool voor straf voor de klas een pak slaag zou geven en me dan zo voor de klas zou laten staan.Was dat nou een sexuele fantasie?Het is moeilijk te zeggen.Ik vond het spannend om eraan te denken en kreeg er een stijf lulletje van.

Tegelijk wilde ik dat liever niet echt meemaken en werd ik me er meer van bewust dat er een verschil was in het beleven bij het fantaseren over dat soort dingen en wanneer je zoiets echt meemaakte.Het was helemaal niet leuk als de schoolarts mijn pikkie bekeek waar mijn moeder bij was of toen ik voor een operatie in het bijzijn van de hoofdzuster bloot werd gefotografeerd.

Niet dat die dingen dan zo traumatiserend waren.Het deed me niet veel en ik kon met mijn verstand mijn schaamtegevoel makkelijk op nul zetten.Het deed me vaak vanzelf gewoon niets,ook in situaties waarin ik wel wat verder had willen gaan.

Wel bleef ik voor mijn bevrediging vaak aangewezen op mijn fantasie.De laatste fantasie was dat een jonge vrouw me zo door iedereen liet bekijken,terwijl ze zelf zat te chatten.Ik moest dan haar instructies opvolgen en mensen die me zo konden zien mochten voorstellen doen die ze me dan liet uitvoeren.

Als ik daar zo over schreef,werd ik daar dan nog wel zo opgewonden van dat ik klaar kon komen.En dat kon best lekker zijn,zoals het ook lekker kon zijn zo voor mezelf een uurtje de spanning vast te houden en met mezelf te spelen of naar een sexfilmpje te kijken,waarbij het wel sterk ging om de situatie en of ik het een lekkere vrouw vind en eigenlijk zijn dat er dan niet zoveel.

Maar de ultieme gedachte was eigenlijk dat het me op een gegeven ogenblik allemaal niet zoveel meer zou kunnen schelen.En dan hoopte ik de laatste jaren nog weleens dat ik een miljoenen jackpot zou winnen en dan een groot landhuis zou kunnen kopen,waar ik met 2 jonge vrouwen zou gaan wonen.

En de sex?Dat is een beetje een probleem.Er komt eigenlijk voor mij niet zoveel sex mee bij kijken.Of jonge vrouwen zonder sex kunnen is wat anders.Ze zouden relaties buitenshuis kunnen hebben,maar ik zou geen ander man in mijn huis willen zien.En ik zou wel bloot onder de parasol op het terras willen zitten of door de tuin lopen,maar niet om de sex.

Misschien zou het er nog wel eens van komen,maar het gaat me er zeker niet om.IK zou er geen viagra voor innemen en zou me ook niet eerst een uur laten pijpen en masseren door een meisje om een stijve te krijgen.Ik moet er eigenlijk niets meer van hebben.

Natuurlijk kijk ik nog altijd graag naar vrouwen en meisjes,maar al die fantasietjes werden me natuurlijk door meerdere dingen ingegeven.Het is een afgeleide van natuurlijke drijfveren,maar ik denk ook dat het me in hoge mate werd ingegeven door angst en sociale onzekerheid in een samenleving waarin mensen als slaven moeten kreperen en hun bestaan niet zeker zijn.

Ik denk dat als ik die zekerheid had al die fantasietjes niets meer voor me zouden betekenen.Er zijn heel veel rijke en machtige mannen die zich op oudere leeftijd nog door hun meesteres als slaaf laten vernederen en daar grif voor betalen,maar ik denk niet dat ik daar dan nog een sjoege om zou geven.

[snax_content]