#20337

Castor
Deelnemer

Een deel van mijn fantasie is al waarheid geworden.
Mijn vrouw en ik spreken regelmatig af met een bevriend stel voor een avondje lekkere seks. Sinds een half jaar maken we ook filmopnamen van elkaar. Dat gaat zo: er is één camaraman/-vrouw die filmt één, twee of drie van de anderen ‘in actie’. Soms zijn er dus één, twee of drie toeschouwers. De filmpjes duren nooit langer daan een minuut of twintig, want dan is iedereen zó opgewarmd, dat we alle vier mee gaan doen.
Een maandje geleden was ik aan de beurt om de camera te bedienen. Ik filmde onze twee meiden die enorm lekker met elkaar aan het spelen waren. Denk je maar in: twee mooie vrouwen, één lichtblonde en één donkerblonde, haren tot halverwege de rug, de ene heel slank, de ander wat gevulder, vier mooie ronde borsten én vier keiharde grote tepels, twee kletsnatte kale kutjes. Terwijl ik filmde voelde ik mijn pik harder en natter worden: er liepen regelmatig dikke druppels voorvocht over mijn pik naar beneden. En terwijl de meiden elkaar verwenden, voelde ik een vinger over mijn natte eikel heen en weer gaan, precies over het plasgaatje. Ik schrok ervan en liet de camera zakken. Tegelijk hoorde ik de hese stem van onze seksvriend die vroeg: mag ik doorgaan? Ik kon alleen maar instemmend knikken.
Ondertussen hadden de meiden in de gaten dat er iets bijzonders aan het gebeuren was op de publieke tribune. Ze kwamen op ons toegelopen en mijn vrouw nam de camera op en begon te filmen.
Het resultaat was een supergeil filmpje van twee mooie meiden als hoofdgerecht en als toetje een supergeile aftrekbeurt van mij door onze seksvriend, waarbij de spermadruppels op de cameralens terecht kwamen.
De rest is fantasie: ik zou graag eens uitproberen hoe het is om onze vriend te pijpen! Wie weet komt het er nog van binnenkort!

[snax_content]