#17704

Frank
Deelnemer

1 : Naam: Frank
2 : Leeftijd: 25
3 : hoe vaak masturbeer je: Bijna dagelijks of in ieder geval toch meerdere keren per week, op dagen dat ik me kwaad maak trek ik me soms 3 of 4 keer leeg.
4 : hoe vaak kom je klaar: Meerdere keren in een week.
5 : kom je altijd: Nee, ik spuit niet altijd, soms stop ik voortijdig en bijv bij het opstaan of onder de douche vind ik het lekker om gewoon even kort aan m’n pik te sjorren
6 : waar denk je aan als je masturbeert: Aan van alles, het moet wel een beetje spannend blijven 😉 Voorkeur voor slanke petite meiden met klein borsten – blond, brunette, rood, Aziatisch. Gepijpd worden, lesbisch, trio, groeps- of gewoon geile ordinaire seks! Soms vind ik het trouwens ook spannend om te fantaseren op seks met een jongen hoor, het lijkt me best eens lekker om dingen met een vreemde lul te doen.
7 : gebruik je hulpmiddelen en zo ja welke: Ik kijk als ik masturbeer vaak pornofilmpjes of lees seksverhalen op internet.
8 : waar doe je dat meestal: Achter de computer of in bed, soms ook in de bad- of woonkamer. Dus thuis, maar ik heb me ook wel eens in de auto en in het bos afgetrokken, en zelfs eens tijdens een examen in 6vwo.
9 : wel eens samen met iemand gemasturbeerd of voor een webcam: Dat niet, maar op 11-jarige leeftijd, in groep 8, wel geregeld met 1 of 2 klasgenootjes geëxperimenteerd met anaal, gewoon uit nieuwsgierigheid je pik in mekaars kont duwen, maar verder zonder een andere pik aan te raken ofzo. Klaarkomen was er nog helemaal niet bij toen.
10 : hoe oud was je toen je begon: Zaad spuiten doe ik sinds mijn 14e, aftrekken begon toen ik 15 was.
11 : ben je wel eens betrapt: Ja, twee keer door mijn moeder en een keer op een haar na door de conciërge op de universiteit, stond ik net mijn pik aan het gordijn af te vegen…
12 : welke fantasie heb je die nog niet is uitgekomen: Triootje met gewillige meisjes en seks met een jongen.

[snax_content]