Zin in buiten sex door

Buiten masturberen met anderen

Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Profielfoto van exhibitio exhibitio 4 weken geleden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #20553 Reactie
  Profielfoto van Rob
  Rob
  Bijdrager

  Interessepeiling… Het lijkt me heerlijk met meerdere mensen te masturberen. Buiten op een spannende plek. Wie weet een plek en gaat mee?

  #25117 Reactie
  Profielfoto van speedy
  speedy
  Bijdrager

  ik wil dat bwel eens meemaken hoor

  #25678 Reactie
  Profielfoto van Adrien
  Adrien
  Bijdrager

  Ik heb het meegemaakt in een urinoir terwijl ik stond te plassen begon de man naast mij aan zijn lul te trekken en toen kreeg ik ook een stijve en ben toen ook gaan trekken en op de duur stonden we aan elkaars lul te trekken en zijn we heerlijk klaar gekomen dit was best een lekkere ervaring ook al ben ik hetero

  #25772 Reactie

  puma

  wil ik doen
  ben benieuwd welke omgeving
  ik midden nl gelderland

  #31454 Reactie
  Profielfoto van exhibitio
  exhibitio
  Bijdrager

  Het lijkt mij heerlijk om samen met een aantal gelijkgestemden ergens in de natuur te masturberen. Maar helaas is het nu winter en lijkt het me toch wel een beetje koud. Daarom zoek ik eigenlijk meer een aantal mensen die als soort van clubje elkaar vaker ontmoeten en zo ook bekend worden met elkaar om de intimiteit te vergroten. Van elkaar weten wat ze lekker vinden en natuurlijk wel iedereen in hun waarde laten, ongeacht seksualiteit, uiterlijk en leeftijd. Gewoon lekker van elkaar genieten als ze zichzelf verwennen.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Reageer op: Buiten masturberen met anderen
Mijn informatie: