Category archief: Erotische Verhalen

Ik hou het niet meer6

Eindelijk weer lekker warm, Peggy hat zich na het ontbijt demonstratief uitgekleed en ligt uitdagend en met gespreide benen op een tuinbank. Ik leun tegen de deurpost met een steeds meer stijvende wordende lul, die geile blik van haar, dat uitdagende kutje. Met mijn lul vooruit ga ik dat kutje verwe ..

 

 

 

 

 

Snapchat0

Ben een jongen onder de 18. Ik hou van naaktfoto’s sturen. Als je naaktfoto’s wilt sturen of ik naar jou is dit mijn Snapchat: geile_beer19

 

 

Buurmeisje houdt van gluren3

Vorige winter kreeg ik nieuwe buren. Vriendelijke mensen van half van de vijftig. Hun zoon en oudste dochter waren al het huis uit, en enkel de jongste dochter, een nakomertje van zestien woonde nog thuis. Het was een vrolijk ding dat altijd van ver wuifde en goeiedag zei. Toen de lente aanbrak had ..

 

 

 

 

 

 

 

Belevenissen van een hardloper 35

Na nog een stevige knuffel namen we afscheid van elkaar en spraken af om een week later weer samen te gaan hardlopen. Zo af en toe kwam er nog een berichtje op mijn telefoon dat ze het zo lekker had gevonden en dat ze zich nu al verheugde op volgende week. Op maandag en dinsdag was het contact iets ..

 

Belevenissen van een hardloper 22

Daar stond ik dan. Ik kende haar naam, klein beetje van haar achtergrond maar dat was het ook wel. De vrijpartij in het maïsveld was heel apart maar toch ook wel weer opwindend. Eerst maar eens de loopkleding uit en douchen. Bij het uittrekken van mijn broek viel het briefje op de grond. Ik vouwde h ..

 

Belevenissen van een hardloper15

Het is zondagochtend, een uur of 7 en buiten doet de zon al haar best om de wereld op te warmen. Binnen is het nog heerlijk rustig en lig ik nog lekker te slapen. Plotsklaps schiet ik overeind, klaar wakker en een beetje verdwaasd om mij heen kijkend. Ik ben ergens van wakker geworden maar geen flau ..

 

Orientaals Genot (deel 2): Eerste nacht5

Blog Eerste nacht Ze lag al naakt in het orientaals uitziende bed. Zo'n bed waar de mijne helemaal in het niet valt. Tja, heb zo'n pre-ikea bed dat na 30 bijna uitelkaar valt. Haar bed is ook nog een waterbed.. oh, yeah. Eén keer stoten twee keer nastuiteren. Wat ziet ze er verrukkelij ..

 

Orientaals genot2

Ik kwam Aytül voor het eerst tegen tijdens een klassiek concert tijdens een festival in Groningen. Ze zag er fantastisch uit. En ik had al snel het gevoel dat ze mij ook in de gaten had. Na een tijdje kwamen we met elkaar in gesprek en kwamen er achter dat we elkaar muzikaal wel wat te bieden konde ..

 

Jurgen3

Het is even geleden, maar toch hebben we de laatste zomer leuke dingen meegemaakt. Onze vlonder werd meerdere keren beschadigd en werd er veel afval achtergelaten waarop we besloten een paar kameras te plaatsen om eindelijk maar eens te zien wie of wat daar gebeurde. Jurgen kende we al, kwam vaak ..