Category archief: Erotische Verhalen

Orientaals Genot (deel 2): Eerste nacht4

Blog Eerste nacht Ze lag al naakt in het orientaals uitziende bed. Zo'n bed waar de mijne helemaal in het niet valt. Tja, heb zo'n pre-ikea bed dat na 30 bijna uitelkaar valt. Haar bed is ook nog een waterbed.. oh, yeah. Eén keer stoten twee keer nastuiteren. Wat ziet ze er verrukkelij ..

 

Orientaals genot1

Ik kwam Aytül voor het eerst tegen tijdens een klassiek concert tijdens een festival in Groningen. Ze zag er fantastisch uit. En ik had al snel het gevoel dat ze mij ook in de gaten had. Na een tijdje kwamen we met elkaar in gesprek en kwamen er achter dat we elkaar muzikaal wel wat te bieden konde ..

 

Jurgen3

Het is even geleden, maar toch hebben we de laatste zomer leuke dingen meegemaakt. Onze vlonder werd meerdere keren beschadigd en werd er veel afval achtergelaten waarop we besloten een paar kameras te plaatsen om eindelijk maar eens te zien wie of wat daar gebeurde. Jurgen kende we al, kwam vaak ..

 

 

 

Mijn geile Kik-chat met Sarah0

Nadat ik me een paar weken geleden had aangemeld op Kik, de anonieme messenger-app, besloot ik om eens een oproepje te plaatsen in de Play Store van Google. "Ik zoek een leuke meid voor spannende chats." Het duurde niet lang voor ik wat berichtjes kreeg. Eén van de meisjes die me benaderde was Sarah ..

 

 

 

 

 

 

 

Het gaat niet altijd goed. Peggy is boos11

Ik denk dat de vriendschap tussen Peggy en Bert vooreerst voorbij is. Bert had lange tijd te leiden onder de grootte van zijn Penis, dacht dat hij Michelle daarmee niet bevredigen kon en zat daarmee in een psychisch dipje, todat ze door uitproberen naast normale sex, beide bevrediging vonden in ana ..

 

Kaartavond, hoe het verder ging11

Dat ik Bert en Michelle alleen achterliet werd me op dat moment niet in dank afgenomen, maar ik vond dat ze die problemen zelf moesten oplossen en wilde zelf bij Peggy zijn. Natuurlijk hebben we er later nog over gepraat. Peggy beweerde dat ze wel duidelijk zijn lul gevoeld had, hij is niet groot, ..

 

Een kaartavondje7

Ik ben met Peggy heel gelukkig, we hebben een goed sexleven, zijn open tegenoverelkaar en praten ook over alles, of het goed of schlecht is, maakt niet uit. Bloot zijn is voor ons ook geen thema, als we op een naaktstrand zijn of op een naaktrecreatie gaan onze kleren uit, kijken, en bekeken worden ..

 

Over onderspuiten gesproken11

Ja ik ben het weer, maar wil het gewoon even kwijt. Een dag later dronken we s avonds een wijntje terwijl we heerlijk relaxt tv keken. Peter? was het, sorry dat ik je gisteren zo ondergespoten heb. Ik was even spraakloos. Ik zette het geluid van de tv uit, keek haar aan en stamelde, schat, je had ..

 

Hoe ik Peggy ontmoete (vervolg)10

Daar zaten we dan, kompleet naakt in mijn auto, rijden of kleren zoeken vroeg ik haar, nee hoor, rijden was het amtwoord. Het werd al licht zodat ik eindelijk haar lichaam eens goed kon zien, het was de eerste keer dat ik een vrouw gevingert had en niet eerst goed gezien had waar ik mijn vingers in ..

 

Hoe ik Peggy ontmoete14

Ik was aan het tanken en leunde tegen mijn auto wachtend tot mijn tank vol was. Op dat moment stopte een Golf aan de pomp tegenover mij die mijn aandacht trok. Ze stapte uit, opende de tank en vulde hem met ongeveer 20 liter. Het was de manier waarop ze het deed, elegant, sportief en toch sexy gek ..

 

 

Wie wil hierop reageren4

Het zit me een beetje dwars, Ik heb openlijk verteld hoe de verhouding tussen mij en mijn zus is en was. Veel is reageert daarop, positieve zowel negatieve reacties. Sinds een paar weken is een post rondgegaan op facebook van een vader die in bad zit met zijn dochter. Goed, de vraag is, kan je z ..