Category archief: Erotische Verhalen

 

 

 

 

 

Belevenissen van een hardloper 33

Na nog een stevige knuffel namen we afscheid van elkaar en spraken af om een week later weer samen te gaan hardlopen. Zo af en toe kwam er nog een berichtje op mijn telefoon dat ze het zo lekker had gevonden en dat ze zich nu al verheugde op volgende week. Op maandag en dinsdag was het contact iets ..

 

Belevenissen van een hardloper 21

Daar stond ik dan. Ik kende haar naam, klein beetje van haar achtergrond maar dat was het ook wel. De vrijpartij in het ma√Įsveld was heel apart maar toch ook wel weer opwindend. Eerst maar eens de loopkleding uit en douchen. Bij het uittrekken van mijn broek viel het briefje op de grond. Ik vouwde h ..

 

Belevenissen van een hardloper15

Het is zondagochtend, een uur of 7 en buiten doet de zon al haar best om de wereld op te warmen. Binnen is het nog heerlijk rustig en lig ik nog lekker te slapen. Plotsklaps schiet ik overeind, klaar wakker en een beetje verdwaasd om mij heen kijkend. Ik ben ergens van wakker geworden maar geen flau ..

 

Orientaals Genot (deel 2): Eerste nacht5

Blog Eerste nacht Ze lag al naakt in het orientaals uitziende bed. Zo'n bed waar de mijne helemaal in het niet valt. Tja, heb zo'n pre-ikea bed dat na 30 bijna uitelkaar valt. Haar bed is ook nog een waterbed.. oh, yeah. Eén keer stoten twee keer nastuiteren. Wat ziet ze er verrukkelij ..

 

Orientaals genot1

Ik kwam Ayt√ľl voor het eerst tegen tijdens een klassiek concert tijdens een festival in Groningen. Ze zag er fantastisch uit. En ik had al snel het gevoel dat ze mij ook in de gaten had. Na een tijdje kwamen we met elkaar in gesprek en kwamen er achter dat we elkaar muzikaal wel wat te bieden konde ..

 

Jurgen3

Het is even geleden, maar toch hebben we de laatste zomer leuke dingen meegemaakt. Onze vlonder werd meerdere keren beschadigd en werd er veel afval achtergelaten waarop we besloten een paar kameras te plaatsen om eindelijk maar eens te zien wie of wat daar gebeurde. Jurgen kende we al, kwam vaak ..

 

 

 

Mijn geile Kik-chat met Sarah4

Nadat ik me een paar weken geleden had aangemeld op Kik, de anonieme messenger-app, besloot ik om eens een oproepje te plaatsen in de Play Store van Google. "Ik zoek een leuke meid voor spannende chats." Het duurde niet lang voor ik wat berichtjes kreeg. Eén van de meisjes die me benaderde was Sarah ..