Winden naaktfoto's op?

Home Forums Praten over erotiek Winden naaktfoto's op?

Dit onderwerp bevat 9 reacties, heeft 8 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Parafiel 5 maanden, 3 weken geleden.

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Auteur
  Berichten
 • #5940 Reactie

  varo
  Bijdrager

  Ik vind het heel opwindend om naaktfoto’s en filmpjes te plaatsen, de gedachte dat andere mensen mij naakt bekijken geeft me een geil gevoel! Waar ik nieuwsgierig naar ben als hetero, wat windt vrouwen het meest op, gewoon naakt bij alledaagse activiteiten of is het expliciet laten zien van een stijve( al of niet klaarkomen)opwindender…!

  #6148 Reactie

  Jannis
  Bijdrager

  Ik vind naakt zijn heerlijk. Het idee dat ander mij naakt zien vind ik erg opwindend. Dus kijk maat lekker op mijn profiel en laat een berichtje achter.

  #21536 Reactie

  Billi
  Bijdrager

  Ja naaktfoto’s zijn heel opwindend, vooral amateurfoto’s. Vrouwen die met lekker gespreide benen een foto laten maken of een selfie maken. Mannen met een lekkere stijve op de foto. Ik fotografeer mezelf ook en plaats wel eens een foto. Of een foto van mijn vrouw. Heel opwindend om te weten dat andere mannen en vrouwen daar naar kijken en er misschien ook wel geil van worden.

  #22255 Reactie

  Huib

  Het is erg wisselend.Vooral als ik weer zo’n lul zie,heb ik al gauw iets van dat het me gewoon tegenstaat.Ook wel als ik weer zo’n opengetrokken kut zie.Soms ben ik gewoon nieuwsgierig en vergroot ik een kutje nog weleens extra uit.Sommige meisjes of vrouwen vind ik gewoon leuk om te zien.Opgewonden word ik vooral als mijn fantasie geprikkeld wordt.Het is moeilijk uit te leggen.Soms wil ik dan dat zo’n vrouw me ziet,maar ook wel dat ze me voor straf aan iedereen laat zien.Ik begon daar al heel jong over te fantaseren.Eigenlijk al op de kleuterschool.Enerzijds was ik bang dat de juffrouw me voor straf bloot voor de klas zou laten staan en tegelijk vond ik het spannend.Dat is een beetje een fetisj geworden.Maar ik kijk ook graag gewoon naar vrouwen.En eigenlijk doen 1000 van de 1001 vrouwen me niet veel.En ik vind het ook wel prettig als ik gewoon eens een foto van me kan plaatsen,waarop ik gewoon bloot ben en er een beetje toonbaar uitzie,zonder dat ik al die gekke dingen ‘moet’ doen.

  #31677 Reactie

  Pedro
  Bijdrager

  Ik vind het gewoon erg geil dat mensen mij helemaal naakt kunnen zien en herkennen
  Hmmm

  #31773 Reactie

  varo
  Bijdrager

  Ja, alleen al het naakt zijn vind ik geil, liefst loop ik de hele dag naakt door huis, kun je overal zo heerlijk bij, masseer mijn ballen, trek aan mijn lul, en als ik een stijve krijg verwen ik m’n pik extra tot ik me voel komen en spuit dan van me af op de vloer of waar dan ook….ook als er een vriendin thuis is heb ik het graag dat zij ook naakt is, evenals ikzelf en dat doe ik trouwens ook als ze het zelf niet wil….meestal draaien ze wel bij, en hebben we het heel gezellig! Niets fijners om een hele avond of meer aan mekaar te zitten….toch?

  #32331 Reactie

  pibby
  Bijdrager

  ja die winden op, maar helemaal als het die van mijn vriendin zijn die door vreemden worden gezien… mijn vriendin en ik vinden het geil als (ouderen) haar naakt zien en ervan genieten.

  #32789 Reactie

  nature dick
  Bijdrager

  Naaktfoto’s van gewone andere mensen vind ik super gaaf. Het geeft mij een beter en eerlijker beeld van anderen, want er is niets te verbergen. Het zou verplicht moeten zijn zo over straat te gaan……geen ongeoorloofde wapens meer op zak en geen oorlogje spelen toch! Maar dat is natuurlijk geen echt antwoord op de vraag, maar ik daar weet ik wel een antwoord op te geven. Mannen (behalve misschien homo’s) zien graag vrouwelijk naakt en natuurlijk wind het ze op. Ik vorm daar geen uitzondering op met dien verstande, dat ik het liefst naaktfoto’s van ordinairy dus naakt van gewone mensen wil zien en niet “gemaakte” en verbeterde plaatjes van pornoverdieners en modellen. Nee; ik zie liever die mensen naakt, die van alledag, dus echt amateur zijn en dan maakt het me het type, kleur, haar en oogkleur, grote of kleine borsten me helemaal niets uit. Opgewonden? Nee hoor ; ik wordt er zo geil als boter van ……

  #35508 Reactie

  Tinoth
  Bijdrager

  ja die winden me altijd op. Liefst loop ik zelf ook de hele dag naakt, ben dan ook meestal opgewonden en moet me geregeld op diverse manieren ontladen, wat natuurlijk heerlijk is.

  #37594 Reactie

  Parafiel

  Het hangt er van af wie en hoe het op de foto staat. Voor het beste resultaat hoort er ook nog iets voor de fantasie in te zitten zodat het nog meer prikkelt. Maar dat vind ik.

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
Reageer op: Winden naaktfoto's op?
Mijn informatie: