Bevend van de zenuwen maar ook van geilheid loop ik over het bospad naar het vakantiehuisje. Ik heb afgesproken jou daar voor het eerst te ontmoeten en aangezien jij mijn wens kent om door meerdere mannen misbruikt te worden, ben ik benieuwd wat je voor mij in petto hebt.

Zoals jij me hebt opgedragen draag ik een kleine zwarte string met een bijpassende bh met halve cups die een stukje van mijn tepels laat zien. Daarbij hold-up kousen en pumps met idioot hoge hakken. Erover draag ik een blauwe jas die netjes alles verbergt.

Het is zover, ik sta voor de deur. Braaf haal ik de door jou geëiste blinddoek uit mijn jaszak en doe die om. Dan klop ik met een bonzend hart en met een natte kut aan. Bang en geil.

Ik hoor voetstappen en de deur gaat open. Zonder iets te zeggen wordt mijn hand gepakt en word ik naar binnen getrokken. Stevige handen begeleiden mij en ik loop een paar passen.

Dan hoor ik een stem ‘Stop!’ zeggen en ik sta stil. Dezelfde stem beveelt ‘Kom sletje. Trek die jas maar snel uit en laat ons dat geile lijf van jou eens zien.’

Met trillende vingers maak ik de ceintuur los. De jas valt open en ik laat hem van mijn schouders glijden.

Daar sta ik dan. Gekleed als hoer en niet wetend hoeveel mannen ik tegenover me heb. Ik voel me goedkoop maar het idee wind me ook zo ontzettend op.

Mijn kut wordt natter en natter en mijn tepels priemen al vooruit.

Weer klinkt je stem. ‘Oké sletje, hierbij onze spelregels. De komende uren ben je van ons en doe je zonder protest wat wij vragen. Protesteer je wel of stribbel je tegen, dan zullen er maatregelen genomen worden. Schreeuwen mag, er is niemand die je kan horen. Wij zijn hier met zijn zessen en zullen geen enkele moeite hebben om jou in bedwang te houden. Tot zover alles duidelijk slet?’

Ik knik. Direct voel ik een harde mep op mijn wang. ‘Ik hoor niks! Ik vroeg of je alles hebt begrepen?’

Snakkend naar adem zeg ik ‘Ja, ik heb alles begrepen.’

‘Goed zo. Doe nu 2 passen naar voren en zak door je knieën.’

Gedwee doe ik wat me is opgedragen. Zodra ik door mijn knieën zak voel ik een zachte matras. Mijn hoofd wordt vastgegrepen en achterover getrokken. Vrijwel meteen voel ik een dikke pik mijn mond in glijden, in 1 x door tot in mijn keel.

Ik heb jou wel eens verteld dat ik dol ben op pijpen maar dat ik moeite heb met deepthroaten, maar hier wordt geen rekening mee gehouden. Deze pik, niet heel lang maar wel dik, verdwijnt keer op keer hard achter in mijn keel.

Ik moet kokhalzen en stribbel wat tegen.

Meteen worden mijn handen gegrepen en op mijn rug gedraaid. Twee andere handen grijpen mijn borsten en trekken die helemaal uit de bh. Mijn grote tieten smeken om aandacht met die keiharde tepels en dat krijgen ze. Ik voel meerdere handen en de mannen hitsen elkaar op.

‘Kijk eens wat een memmen die slet heeft! ‘

‘Zo’n tepel vraagt erom eraan getrokken te worden.’

‘Ga door! Neuk haar keel!’

‘Kijk eens! Die slet is geil! Moet je kijken hoe nat die kut is!’

Meteen voel ik een harde hand tussen mijn benen, wordt mijn string opzij gerukt en zonder pardon worden er 4 vingers in me gestopt.

Door de vernedering ben ik inderdaad zeiknat geworden en heb ik maar heel weinig nodig om klaar te komen.

Mijn eerste orgasme wordt met gejoel ontvangen.

Ook degene die mijn mond neukt staat op het punt om klaar te komen. Zijn handen omklemmen mijn hoofd als een bankschroef. Hij hijgt ‘Alles slikken slet, anders zwaait er wat!’ en ik voel de eerste straal achter in mijn keel spuiten. Met de eerste 3 stralen heb ik weinig moeite maar daarna wordt de hoeveelheid zaad me teveel. Ik hoest en proest. Mijn tranen doorweken de blinddoek. Zaad en kwijl stromen over mijn tieten.

Ruw word ik op mijn rug gegooid.

‘Alles slikken zei ik! Bereid je maar voor op de consequenties!’

Mijn handen worden boven mijn hoofd gehouden en ik voel dat ze bij elkaar gebonden worden.

Twee paar handen houden mijn benen stevig vast. Wijd open lig ik en ik voel dat het geil uit me stroomt.

Plots voel ik een vlammende pijn aan mijn rechtertepel. Ik slaak een kreet van schrik en pijn. Ik heb geen ervaring met tepelklemmen maar vermoed dat deze nu is aangebracht.

Dan voel ik dezelfde pijn aan mijn linkertepel. Ik krijs het uit. De mannen lachen. ‘Lekker hè sletje? Die grote tieten horen hard behandeld te worden! Nu eens kijken hoeveel die kut van jou kan hebben!’

Meteen voel ik vingers in me verdwijnen. Drie kost geen enkele moeite. Vier ook niet. Ik hoor mijn kut soppende geluiden maken. De vingers glijden hard in en uit. De duim krast over mijn klit. Ik kronkel. Hijg. Kreun. Van mijn leven ben ik nog nooit zo geil geweest.

Dan hoor ik je weer. ‘Ben je klaar voor mijn hele hand?’ Ik schrik. Ook dat heb ik nog nooit gedaan. Maar zonder genade verdwijnt jouw vuist in mijn smachtende kut. Dit doet ongelooflijk veel pijn en ik schreeuw het uit.

‘Sletje, hoe geil ik het ook vind om jou zo te horen genieten, je maakt nu wel erg veel lawaai en daar moeten we iets aan doen. ‘

Ik voel dat er iemand op me komt zitten en open mijn mond. Gulzig. Meteen verdwijnt er weer een pik in mijn mond. Deze is duidelijk groter dan de vorige en ik doe mijn best om hem binnen te slikken. Meedogenloos wordt mijn keel geneukt terwijl mijn kut nog steeds gevuist wordt. Andere handen betasten mijn klit. Slaan erop. Mijn hele lijf schokt en daardoor doen mijn tepels extra pijn.

Ik voel een enorm orgasme aankomen. Mijn kut verkrampt en het vocht spuit eruit. Dit levert weer goedkeurend gejoel op. De pik in mijn mond spuit ook en weer is dit teveel om te verwerken.

Met een soppend geluid trek jij je vuist uit me. Ook de pik glijdt uit mijn mond. Maar als ik dacht rust te krijgen had ik het mis.

Ruw word ik aan de touwen omhoog getrokken. Ook wordt onverwacht de blinddoek weggetrokken. Als ik om me heen kijk zie ik 6 mannen om me heen staan met ontzettend harde pikken. Bij 1 man blijft mijn blik langer hangen want zijn apparaat is werkelijk indrukwekkend. Jij ziet mij kijken en lacht.

‘Daarom heb ik jouw kut voorbewerkt met mijn vuist. Nu mag je deze pik gaan verwerken.’

De man gaat op zijn rug liggen. Zijn stijve pik staat recht omhoog. Door vele handen word ik opgetild en boven hem gehouden. Het touw om mijn polsen wordt vastgemaakt aan een haak aan het plafond. Dan laten ze me langzaam zakken totdat zijn kloppende eikel in mijn kut zit. Dan grijpt hij mijn billen en duwt me hard omlaag. Zijn enorme pik boort zich in 1 x bij mij naar binnen en vult me compleet op. Meteen begint hij hard te stoten, aangemoedigd door zijn vrienden.

Ik gil het uit van puur genot. Het kan me niet meer schelen hoeveel pijn het doet. Ik wil geneukt worden.

Met een ruk worden de klemmen van mijn tepels getrokken wat even voor een vlammende pijn zorgt. Voordat ik weer kan gillen komt een ander voor me staan die zijn pik in mijn opengesperde mond ramt. Hij trekt aan mijn haren om mijn hoofd in de gewenste positie te houden en neukt mijn mond.

Twee anderen knielen naast me en houden zich bezig met mijn geteisterde tepels. Likken, zuigen, bijten.

Ik word gek van geilheid en weet dat ik weer stomend ga klaarkomen op die megapik.

De mannen hebben dit door en jutten elkaar op.

De twee mannen die toekijken beginnen mijn kont te spanken. Keiharde klappen met hun vlakke hand. Dit brengt me over de grens en het laat me ongelooflijk hard komen. Ook krijg ik weer een lading sperma te verwerken in mijn mond en even later in mijn kut.

En nog is het niet genoeg. Ik word door het touw omhoog getrokken. Mijn tenen raken nog net de grond. Versuft en platgeneukt hang ik daar. Druipend van geil, speeksel en zaad.

12 handen betasten me. Trekken aan mijn tepels. Vingeren mijn kut. Slaan me. Op mijn kont, op mijn klit en op mijn borsten. Wrijven alle sappen uit over mijn lijf zodat ik glim van het geil.

Ik ben zo sufgeneukt dat ik alles gelaten onderga. Maar ook nu is het nog niet gedaan. Bijna alle pikken staan nog fier overeind en het is duidelijk dat de mannen nog niet klaar met mij zijn.

Ze laten me weer wat zakken. Ik beland op mijn knieën op het matras. Mijn handen blijven gebonden. Ze duwen mijn hoofd in het matras en mijn benen uit elkaar. Mijn kont steekt omhoog.

‘Kijk eens mannen, wat een heerlijk vette reet! Zullen we die billen eens laten gloeien?’

Twee mannen ontfermen zich hierover. Ze laten synchroon hun harde handen op mijn kont kletsen. En dat wekt mij weer tot leven. Ik kreun. Draai met mijn kont en smeek om meer. Mijn sappen beginnen weer te stromen en dat blijft niet onopgemerkt. Steeds verdwijnt er een hand tussen mijn benen. Mijn kutsap wordt uitgesmeerd over mijn kont.

Ik word weer megageil en mijn kontgaatje smeekt om aandacht.

Jij ziet dat maar bent niet van plan me zomaar mijn zin te geven. Je gaat voor me zitten, grijpt mijn kin en zegt ‘Zo sletje. Zeg het dan! Zeg wat je wil!’

Ik kijk je aan, smekend, kreunend en hijgend. Je geeft me een ruwe kus en herhaalt ‘Zeg het! We willen je horen smeken!’

Dan geef ik me over en hijg: ‘Neuk me in mijn kont! Ik wil een keiharde pik in die geile kont voelen!’

Je kust me weer. Onze tongen worstelen.

Ik voel dat mijn billen uit elkaar getrokken worden. Dan voel ik van twee handen een vinger in me glijden. Aangezien dit moeiteloos gaat stoppen beide mannen er een vinger bij. 4 vingers glijden nu in en uit mijn kont en trekken mijn gaatje wijder. Zo wijd dat er zelfs 6 vingers inpassen. Niet pijnloos maar ik geniet.

Dan voel ik de vingers uit me glijden maar voordat ik kan protesteren merk ik dat er iemand achter mij plaatsneemt. Ik voel een kloppende eikel tegen mijn openstaande gaatje en beweeg zelf mijn kont naar achteren zodat de pik in mij glijdt.

‘Kijk deze slet eens geil zijn! Ze kan er echt geen genoeg van krijgen! ‘

Handen worden stevig om mijn heupen geslagen en er wordt meedogenloos op mij ingebeukt. Maar ik ben nu zo geil dat ik wil dat het pijn doet. Dus ik smeek dat het harder en dieper moet.

Er wordt weer aan het touw getrokken zodat ik omhoog moet komen. Meteen komt de man met die megapik voor me staan, grijpt mijn hoofd en duwt die heerlijke pik naar binnen. Hoe graag ik het ook wil, het lukt me niet om hem in te slikken. Ik begin serieus te kokhalzen maar daar heeft hij geen boodschap aan.

‘Je weet het slet, je zou alles doen wat wij willen dus je doet maar wat beter je best! Jongens, help eens even. Ze verdient weer straf!’

Direct daarop voel ik weer de bekende pijn in allebei mijn tepels, met het verschil dat er nu constant aan getrokken wordt.

Ik kronkel maar krijg weinig bewegingsruimte. Mijn kont en keel worden ongenadig hard geneukt. De tranen stromen over mijn wangen maar tegelijkertijd verlangt mijn klit naar een aanraking. Een simpele streling zou al voldoende zijn om me weer te laten komen. Maar blijkbaar was mijn straf nog niet compleet. Plots voel ik een ongelooflijke pijn. Er wordt een klem op mijn klit geplaatst.

Ik kom zo hard klaar dat ik bijna bezwijk. Ik squirt en blijf dat doen. Stralen kutsap spuiten eruit.

Dan voel ik dat mijn kont wordt volgespoten en kort daarop spuiten ook weer dikke stralen zaad mijn keel in.

De twee pikken worden uit me getrokken en alle klemmen verwijderd.

Ik zit op mijn knieën op het matras. Met mijn armen hoog boven me gebonden. Er stroomt zaad uit al mijn gaatjes. Mijn tepels, nog steeds stijf en nu ook bloedrood door alle mishandeling, priemen naar voren.

Mijn borsten worden omhoog geduwd door de bh die ik nog steeds draag. Mijn string is opzij geschoven. In mijn kousen zitten ladders.

De klemmen op mijn tepels en op mijn klit.

Ik bekijk mezelf en constateer dat ik er als een goedkope hoer uitzie. Maar dat kan mij niks schelen. Ik kan er geen genoeg van krijgen en dat hoeft gelukkig ook niet. Er zijn nog steeds mannen die mij niet geneukt hebben en die worden ongeduldig.

Een van die mannen gaat liggen. Zijn pik steekt recht omhoog. Ik word bovenop hem geholpen met mijn rug naar hem toe.

Twee mannen staan naast me en houden mijn benen wijd.

Zijn pik weet feilloos mijn nog openstaande kontgaatje te vinden en kan deze zonder moeite binnendringen.

Een ander knielt tussen mijn benen. Hij trekt de klem van mijn klit en steekt zijn pik in mijn kut.

Voor het eerst van mijn leven wordt ik dubbel geneukt. God, wat is dat lekker.

Hard en meedogenloos rammen ze me. Maar ik kan het hebben. Sterker nog, ik wil meer. Ik beweeg mijn bovenlijf naar de man die mijn rechterbeen vasthoudt maar zijn pik zit net buiten bereik van mijn mond.

Jij ziet het en lacht. ‘Zo slet, je kan er echt geen genoeg van krijgen hè? Vertel ons wat je wilt!’

Ik ben alle schaamte voorbij en roep: ‘Neuk me in mijn mond! Allemaal! Ik wil jullie zaad proeven!’

De man rechts van mij doet meteen wat ik vraag en gulzig slik ik zijn pik naar binnen. Eindelijk worden alle drie mijn gaatjes tegelijkertijd gevuld. Iets wat ik al zo lang wilde.

Dan wordt mijn hoofd weggetrokken door de man links van mij. Hij kan niet langer wachten en eist zijn beurt op.

Zijn pik is heel dik en ik heb moeite om hem binnen te krijgen. Hij grijpt mijn keel en knijpt beheerst. Mijn ogen sperren open. Steeds strakker sluit zijn hand om mijn nek terwijl hij mijn keel doorboort. Ik wil spartelen maar kan geen kant op.

Sterretjes dansen voor mijn ogen. Al mijn zintuigen staan op scherp. Ik voel de klemmen op mijn tepels. De pik die mijn kont openscheurt. De pik die mijn kut uitwoont. De pik in mijn mond voel ik zwellen zodat ik weet dat ik weer een lading zaad te verwerken ga krijgen.

De ademnood zorgt voor een gierend orgasme en laat me even het bewustzijn verliezen. Hierdoor kan ik het zaad uit zijn spuitende pik niet verwerken en loopt alles uit mijn mondhoeken over mijn geile lijf.

Ik kom weer bij als jij hard aan de klemmetjes trekt. Een grote pijngolf schiet door mijn lichaam.

Je beveelt de mannen hun zaad niet te lozen in mijn kont en kut, maar alles op te sparen voor mijn geile pijpbekkie.

De twee pikken glijden uit me.

Veel sterke armen tillen mij op. Ik hang nu horizontaal tussen 4 mannen in. Mijn hoofd bungelt achterover. Om beurten komen jullie bij mijn hoofd staan. Om beurten neuken jullie mijn mond. Degene die dat doet misbruikt ook mijn borsten.

Er wordt ruw in geknepen. Hard aan de tepels getrokken. Ze worden geslagen.

Mijn kut wordt verwend door vele vingers. De een na de ander laat mijn kut soppen en squirten.

Mijn wil is gebroken en ik onderga alles.

Om beurten komen jullie klaar in mijn mond. De energie ontbreekt om alles door te slikken.

Als ik 5 ladingen zaad te verwerken hebt gekregen grijp jij in.

De mannen krijgen de opdracht mijn handen los te maken. Langzaam zakt mijn getergde lijf op het matras.

De vrienden vertrekken.

Jij blijft.

Je komt naast me liggen, streelt en kust me en zegt dat je trots op me bent.

 

Reageer op deze foto

5 Reacties op "Mijn eerste keer groepsex"

avatar
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
deugniet
Gast

ben jij de persoon in het verhaal?

depeer
Lid

Wat een geil verhaal!!

Mike Panterson
Lid

ik zou je graag genomen hebben……. in al je heerlijke gaatjes

Thiboke
Lid

Send me a message

adrie
Lid

Heerlijk om dit mee temaken