Kaartavond, hoe het verder ging door Peter 3 jaar geleden

Dat ik Bert en Michelle alleen achterliet werd me op dat moment niet in dank afgenomen, maar ik vond dat ze die problemen zelf moesten oplossen en wilde zelf bij Peggy zijn.
Natuurlijk hebben we er later nog over gepraat. Peggy beweerde dat ze wel duidelijk zijn lul gevoeld had, hij is niet groot, maar hij heeft me met een leuke techniek geneukt.
De hele winter door hoorden we niets van die beide. Peggy had nog wel met Michelle gepraat die duidelijk maakte dat hun relatie op springen stond.
Ze had Peggy gezegd van Bert te houden, alleen Bert kon niet geloven dat Michelle bij hem was om hem, hoe hij was, hij had problemen daarmee dat hij dacht Michelle niet bevredigen te kunnen vanwege zijn kleine lul.
Het duurde tot de volgende zomer.
Peggy en ik lagen naakt van de zon te genieten toen er gebeld werd. Peggy sloeg een handdoek om en ging naar de deur.
Een paar minuten later was ze terug, verrassing. zei ze, en kwam de tuin ingelopen met Bert en Michelle achter haar.
Bert kwam stralend op me af, he, we hebben het overleefd, zei hij, en zette zich naast mij.
Peggy omarmde Michelle, leuk jullie weer te zien.
Michelle haalde een fles wijn uit haar tas waarop Peggy een paar glazen ging halen.
teruggekomen liet ze haar handdoek vallen en schonk de glazen vol.
Michelle keek Bert aan, schat, onze gastheren zijn naakt, een beetje respekt graag, waarop ze haar zomerkleed over haar hoofd uittrok. Ze droeg niets eronder waardoor ze naakt voor ons stond en met een geschoren kutje.
Jo, zei Bert waarop hij zijn shirt en broek uittrok, ik hoef me niet meer te schamen, zei hij.
Michelle zat naast Peggy, een beetje wijdbeens en lag een hand op Peggy haar knie en trok hem naar haar toe. Ik heb je de laatste keer niet goed kunnen bekijken, waarop Peggy haar benen spreide.
Een beetje beduusd keek ze naar Peggy haar kut, Peg, dat touwtje wat uit je kut hangt? Peggy kon alleen maar lachen.
We dronken de wijn en ik vroeg Bert, alles goed? Ja, zei hij, we hebben ons gevonden, met de sex was het een beetje moeilijk maar sinds ik haar kontje neuk gaat het weer goed.
Peggy verslikte zich en na een minuutje gehoest te hebben vroeg ze, hallo?
Peggy wil absoluut niet in haar kont geneukt worden, een verdwaalde vinger ja, maar meer ook niet.
Bert had zijn vrijheid gevonden en liep een rondje door de tuin terwijl Peggy en Michelle diskutierde over de voor en nadelen van anaalsex. Zijn piemel heeft de perfecte groote daarvoor, zei Michelle, terwijl we alle drie Bert volgde, die intussen met een stijve rondliep. Zie je wat ik bedoel? zei Michelle. Ja en nee zei Peggy, maar dat wil ik niet in mijn kont hebben.
Bert kwam weer naar ons, zette zich een tuinstoel en genoot van de zon.
Michelle stond op, liep op Bert toe en knielde zich voor hem, nam zijn lul en pijpte hem kort voordat ze zich omdraaide en zich op zin schoot zette. ze zat meer op zijn buik waardoor zijn lul voor haar kutje omhoog stak. Ze liet zijn lul kort in haar kut verdwijnen waarop ze hem weer losliet, terwijl ze zijn lul vasthad ging ze iets omhoog en stuurde zijn lul richting haar kontgaatje en liet hem daarop langzaam in haar kontje verdwijnen.
peggy keek gespant toe en was spraakloos, ze keek naar Michelle haar kutje maar daar gebeurde niks.
Michelle stond op, draaide zich om en kuste Bert, thuis gaan we verder schat.
Niet veel later waren ze weg. Peggy lag op de zonnebank met haar knieen omhoog, nee, zei ze, niet met mij.
Ik drukte haar knieen uitelkaar, nam het touwtje en trok het uit haar kut met alles wat eraan zat, gewoon maar een rondje neuken dan? vroeg ik. Ze glimlachte terwijl ik mijn lul diep in haar kutje stoote.

 

Reageer op deze foto

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Abonneren  
Abonneren op