Het is even geleden, maar toch hebben we de laatste zomer leuke dingen meegemaakt.
Onze vlonder werd meerdere keren beschadigd en werd er veel afval achtergelaten waarop we besloten een paar kameras te plaatsen om eindelijk maar eens te zien wie of wat daar gebeurde.
Jurgen kende we al, kwam vaak met zijn kano stroomafwaarts voorbij geschoten en legde stroomopwaarts even aan om uit te rusten, hij had er ook netjes om gevraagd.
Op een zaterdag waren we in huis bezig terwijl Peggy zei dat Jurgen weer daar was, oh oke, zei ik, wat doet hij?
Hij trekt zichzelf af hoorde ik, nieuwschierig als ik ben heb ik toch even meegekeken en zag hoe Jurgen zijn sperma in het water liet verdwijnen, Peggy kon het niet laten te zeggen dat hij een mooie grote “knuppel” heeft.
Een dag later was Jurgen weer daar met een vriend, er gebeurde niets, alleen dat Jurgen in het water piste maar op een manier dat zijn vriend het zien kon.
Het duurde een week voor die beide weer daar waren, ze zaten naast elkaar op die vlonder, voeten in het water, na tien minuten waarop zijn vriend zich teruggeleund had streelde Jurgen zijn buik en legde zijn hand op zijn duidelijk stijve lul.
Zijn hand ging in zijn onderbroek en haalde die stijve lul eruit en Jurgen begon hem te pijpen terwijl zijn vriend Jurgen zijn lul begon af te trekken.
Peggy had allang een paar vingers om en in haar kutje, hoe mooi is dat dan steunde ze.
Een tijd gebeurde er niets totdat Jurgen met een leuke meid aanlegde, aanbranden laat er niets, heel snel zat ze daar zonder top en had Jurgen zijn hand in haar slip en vingerde haar, verder gebeurde er niets.
Een dag later was hij met zijn vriend weer daar, direct waren ze naakt, ze trokken elkaar af, pijpten elkaar, probeerde elkaar in hun kont te neuken wat niet lukte, daarop lieten ze zich door elkaar klaarkomen.
Een paar dagen later zat Jurgen alleen op de vlonder, naakt, kom, zei Peggy we praten even met hem.
Hij keek niet eens vreemd op toen we aangelopen kwamen, ik had wel even een schrikmoment, ik had mijn arm over Peggy haar schouder gelegd en had een blote borst in mijn hand, Peggy merkte het ook, oeps vergeten was het, Komt daardoor dat we meestal half of kompleet naakt in de tuin rondlopen.
Jurgen keek om, hoi, dank jullie wel dat ik jullie vlonder gebruiken mag, we gingen naast hem zitten, Peggy in de midden.
Peggy keek hem aan “je weet dat je naakt naast me zit en ook nog met een stijve?”
Ja weet ik, was het terwijl hij zich begon af te trekken. Ho zei Peggy, niet met mij, je bent nog te jong.
Weet ik, maar ik heb de leukste momenten beleefd hier, en met die kameras maakt het alleen maar spannender, en jullie te zien neuken in de tuin vergeet ik niet.
Terwijl wij spraakloos toekeken spoot hij met een boog zijn sperma in het water, trok nog even door tot zijn lul slap was, trok zijn zwembroek aan en stapte in zijn kano, we knikte toen hij vroeg of hij de vlonder nog mocht gebruiken.
Zeker een half uur zaten we nog op de vlonder, wij zijn gek, maar die heeft echt een knal.
Tot de volgende keer Jurgen.

 

 

Reageer op deze foto

1 Reactie op "Jurgen"

avatar
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
4fun&
Lid

lekker verhaal ……top