Hoe ik Peggy ontmoete door Peter 3 jaar geleden

Ik was aan het tanken en leunde tegen mijn auto wachtend tot mijn tank vol was.
Op dat moment stopte een Golf aan de pomp tegenover mij die mijn aandacht trok. Ze stapte uit, opende de tank en vulde hem met ongeveer 20 liter.
Het was de manier waarop ze het deed, elegant, sportief en toch sexy gekleed met korte zwarte haren en een lach op haar gezicht.
Mijn tank was al lang vol, maar toch bleef ik staan om dat tafereel te bekijken.
Ze was klaar en liep achter mijn auto langs richting kassa, even stopte ze, keek naar mijn pomp en zei, “hij is vol”.
Een beetje beduusd hing ik de slang terug in de pomp en ging ook richting kassa. In die tijd had zij al betaald en kwamen we ons weer tegen waarop ze mij een “high five” gaf in haar auto stapte en wegreed.
Vijf weken had het geduurd voor ik haar weer zag, en ja, de gelijke tankstation.
Het was iets drukker en stonden in de rij voor de kassa. Ik stond achter haar en herkende haar direckt, die korte zwarte haren, dat figuurtje. Ik kon het niet laten en ging een beetje dichter achter haar staan en zei, ” weer twintig liter”?
Het duurde even voor ze zich omdraaide, ze keek me een beetje geirriteert aan maar kon een glimlach niet verbergen toen ze me herkende, “nee, hij is vol” zei ze.
Natuurlijk stond er een “klant” voor de kassa die alles nodig had en waarbij zijn kaart werd geweigerd waardoor tussen ons een gesprek mogelijk was.
Koffie? vroeg ik haar. Ja waarom niet en stapte uit de rij richting koffiemachiene.
Peggy, ik ben Peggy was het, terwijl we onze koffie dronken, ik ben Peter.
We hebben over onbelangrijke dingen gepraat totdat de kassa weer vrij was en we beide betaalde. We liepen naar buiten waarop zij haar mobieltje aan mij gaf en vroeg mij zelf te bellen.
Nog die zelfde avond belde ze me, twee uur lang hebben we gepraat over God en de hele wereld. Een vriendschap was geboren.
Het bleef een paar maanden vriendschap, we kwamen vaak bijelkaar over de vloer, we konden over alles praten, of het goed was of slecht maakte niets uit, we konden ons vertrauen.
Een warme zomernacht. Ik kon niet slapen.
Mijn telefoon had ik al in mijn hand, ik wilde met Peggy praten.
Toch wilde ik iets anders doen, stapte in mijn auto en reed naar Peggy, na twintig minuten stond ik voor haar deur en belde aan.
Het was half twee en had niet verwacht dat ze open deed, maar toch. Een beetje verslapen keek ze me aan, kom binnen, zei ze, Nee Peggy, kom jij naar buiten, ik heb zin om te zwemmen.
Vijf minuten later waren we op weg naar een meertje in de buurt.
Tijdens de rit keek ze me een paar keer aan maar zweeg. Aangekomen verstopte ik mijn sleutel, je kan niet weten en dat was ook goed zo.
Over een paar smalle paden bereikte we het meertje, het was zo donker dat we hand in hand lopen moesten om elkaar niet te verliezen. Je wil echt zwemmen? Ja, zei ik, terwijl ik me uitkleede en Peggy volgde me.
Hand in hand liepen we het water in wat lekker warm was, veel kon ik niet zien, ik wist dat ik Peggy haar hand vast hield en dat ze kompleet naakt was. We dobberte in het water, ik had mijn handen op haar schouder en zij haar handen om mijn middel.
We konden nog staan en stonden een paar minuten zo, ik weet dat ik haar ogen zocht, haar wilde aankijken maar kon niet zien of ze mij ook aankeek, ik taste naar haar borsten en had niet veel later een paar heerlijke kleine bosten in mijn hand en begon direkt haar tepels met mijn duimen te masseren, ze genoot ervan, ik kon het voelen daardoor ze nog steeds haar handen op mijn heupen had en voelen kon hoe ze sidderte.
Ik kreeg een stijve, terwijl ik met een hand haar borst masseerde ontdekte die andere haar rug, haar heupen en wat ik zo alles nog vinden kon. Peggy trok me aan haar toe waardoor ze voelde hoe stijf mijn lul was, we zoende elkaar terwijl we ons elkaar aftaste.
Zij had mijn lul gevonden en begon me af te trekken terwijl ik langzaam een vinger in haar kut liet verdwijnen, en dat alles onder water.
Peggy, ik kom, was het enige wat ik zeggen kon, terwijl ze me verder aftrok, nou, lekker toch, was het antwoord, waarop ze me heerlijk onder water liet spuiten.
Beide kunnen we goed zwemmen en zwommen naar de andere kant van het meertje, gewoon, lekker genieten maar teruggekomen konden we onze kleren niet meer terugvinden. Het werd langzaam licht.
Ik had niks in auto wat ons bedekken kon dus besloten we gewoon maar naar Peggy haar huis te rijden.
We waren beide zo iets van naakt.
Tijdens die autorit heb ik Peggy haar kutje goed kunnen zien, haar lippen, een droom
Meer?

 

Reageer op deze foto

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Abonneren  
Abonneren op