Hoe ik Peggy ontmoete (vervolg) door Peter 3 jaar geleden

Daar zaten we dan, kompleet naakt in mijn auto, rijden of kleren zoeken vroeg ik haar, nee hoor, rijden was het amtwoord.
Het werd al licht zodat ik eindelijk haar lichaam eens goed kon zien, het was de eerste keer dat ik een vrouw gevingert had en niet eerst goed gezien had waar ik mijn vingers instak.
We reden over landwegen richting haar huis zodat we niet door de stad moesten, hou je ogen op de weg, zei ze bestraffend.
Gaat niet met zo een schoonheid naast me, zei ik en komplimenteerde haar wegen die mooie borsten.
Ik kon het niet laten en taste met mijn rechterhand haar borsten af, zo lekker stevig en niet te groot. Ze lachte terwijl ik mijn hand op haar knie lag en voorzichtig haar benen uit elkaar trok om een blik op haar kutje te werpen. Toen moest ik even in de remmen, zo mooi, met van die uitpuilende schaamlippen, ze hingen er niet uit maar staken net naar buiten.
Jezus meid, waar heb je die gekocht, ze kon niet meer van het lachen, heb ik van mijn Moeder als geboortsdag geschenk gekregen, was haar gevatte antwoord. Doe alsjeblieft je benen bijelkaar anders komen we nooit aan.
Goed, zei ze, maar als je schakelen wil. pak dan niet de verkeerde knuppel, door haar alleen maar aan te kijken had ik weer een stijve gekregen, ook niet verkeerd zei ze, terwijl ze mijn lul pakte en deed of ze schakelde.
Alsjeblief Peggy, laten we ervoor zorgen dat we heelhuids bij jouw thuis aankomen, een beetje plagend zei ze, zit ik eindelijk eens naakt in een auto, met een vent naast me die een stijve heeft, moet ik mijn benen bij elkaar houden, is goed.
Een paar minuten later stonden we voor haar deur, uhh Peggy, we moeten nog dertig meter lopen, hoe is het met je buren?
Ach laat die ouwelui maar genieten was het terwijl we uitstapte en rustig naar haar woning liepen.
Eenmaal binnen ging ze voor me staan, keek naar mijn lul, die ondertussen weer naar beneden hing, keek in mijn ogen en zei,
ik wil dat je me neukt. Ze trok me richting bed, liet zich haar op haar rug vallen en spreide haar benen.
Er was niet veel nodig om mijn lul weer stijf te krijgen, automatisch ging ik eerst met mijn gezicht naar haar kutje, ik wilde haar proeven, aan haar kutlippen zuigen, even van dat mooie kutje genieten.
Ze pakte mijn hoofd beet en trok hem weg, ik wil niet je tong, ik wil je lul in me voelen.
Langzaam wreef ik mijn eikel tussen haar schaamlippen en stootte langzaam naar binnen, ze pakte mijn billen en drukte daardoor zo mijn lul diep naar binnen, lang duurde het niet, ik kon voelen door de druk die ze op mijn lul bracht dat ze klaar kwam en ook ik hield het niet lang vol en gaf voor de tweede keer die dag de volle lading.
Na een half uurtje van elkaar genoten te hebben gingen we onder de douche, ik kon het niet laten en stond erop haar kutje te wassen. We wilden eigenlijk een ontbijtje maar Peggy had niets in huis.
Ik had alles thuis, maar het probleem was dat ik nog steeds in mijn nakie rond liep en geen kleren daarbij had.
Wat ik ook aanprobeerde van Peggy, alles was te klein, probeer als man maar eens een string, ziet leuk uit, maar je gaat er niet mee over de straat, ook haar korte broeken of joggingbroeken te klein.
Geef me je grootste shirt zei ik, die eenmaal aangetrokken bungelde mijn lul er nog onderuit. Peggy kwam niet meer bij en opperde, goed, dan gaan we unisex en trok een shirt aan waarbij je haar kut nog kon zien.
Tergend langzaam liepen we naar mijn auto, hey kom op zei ik, en Peggy lachte, nee was het, mijn buurman staat voor het raam, laat hem even genieten, en voor ze instapte draaide ze zich nog even om, gemeen ben je, nee hoor zei ze, kan hij zich even lekker aftrekken, hij gluurt vaker, nu heeft hij zijn moment.
De rit duurde niet lang en ik geloof niet dat iemand gezien heeft dat we halfnaakt waren.
Bij mij thuis aangekomen hebben we een koffie gedronken en een ontbijtje klaargemaakt en die in de tuin genoten.
In mijn tuin kan je in je blote kont rondlopen wat we dus ook deden.
Ik was in de keuken voor nog een ronde koffie toen ik hoorde hoe Peggy schaterte van het lachen, nieuwschierig liep ik naar buiten, gaat het goed? vroeg ik. De tranen rolde over haar wangen, jij was bij mij, naakt, nu ben ik bij jouw ook naakt want ik ben vergeten kleren mee te nemen. Hoe lief.
Ik zat op een tuinbank mijn koffie te genieten, Peggy zette zich op mijn schoot, gezicht naar gezicht, nam mijn slappe lul in haar hand en drukte hem in haar kut wat geen probleem was omdat haar kut echt nat was.
Ze keek me recht in mijn ogen waarop ik haar iets terugdrukte om haar lichaam te bewonderen, die priemende tieten van haar, die strakke buik, dat mooi geschoren kutje, helemaal kaal waardoor ik goed kon zien hoe haar lippen mijn lul vast omarmde driemaal is scheepsrecht, zei ze terwijl ze langzaam op en neer ging.
Mijn lul groeide meer en meer, ze drukte me in de kussens, gewoon genieten, zei ze en bereed mijn lul.
Een beetje zeer deed het wel, ik was al twee keer klaargekomen maar ze bereed mijn lul alsof ze niets anders gedaan had.
Ik leunde ontspant terug, ik wilde dat Peggy maar eens zo lekker klaar kwam.
Geen idee hoe lang het geduurd heeft maar Peggy kwam, en hoe. Ik dacht nog, nou meid, nog even en ik hou het niet meer.
Ze ging heftig op mijn lul op en neer totdat ze opeens mijn lul losliet en het vocht uit haar kut spoot, ook ik kwam klaar, goed niet meer zo veel, maar zij had me behoorlijk ondergespoten.
Een paar minuten lagen we daar, ze keek me aan en zei, dat ben ik. Het enige wat ik zeggen kon was “welkom Peggy”.
Twee weken daarna hebben we haar huis ontruimd en samen mijn huis naar onze wens ingericht.
Ja, tanken kan duur zijn, er kan ook iets moois uit voortvloeien

 

Reageer op deze foto

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Abonneren  
Abonneren op