Ik kwam Aytül voor het eerst tegen tijdens een klassiek concert tijdens een festival in Groningen. Ze zag er fantastisch uit. En ik had al snel het gevoel dat ze mij ook in de gaten had.
Na een tijdje kwamen we met elkaar in gesprek en kwamen er achter dat we elkaar muzikaal wel wat te bieden konden hebben. Zij speelt piano en ik ben gitarist.
Ze nodigde me uit om bij haar langs te komen het volgende weekend.

Ze woont wat landelijk in een vrijstaand huisje en het interieur doet wat oriëntaals aan. Ze zegt dat ze van oorsprong uit Istanboel komt en dat ze op jonge leeftijd naar Nederland is gekomen. Ze is erg nerveus en het lijkt er ook op dat ze bang is dat ze te veel aantrekkingskracht heeft. Ze probeert er zo onaantrekkelijk mogelijk over te komen. Na een uurtje of drie is ze al veel relaxter en we maken een nieuwe afspraak.
De eerste paar maanden komen we geregeld bij elkaar en ik merk dat ze er steeds sexyer uitziet. Ook is ze steeds meer ontspannen.
Iets wat ze in het begin niet was. Ook ik voel me steeds meer op mijn gemak. Gesprekken worden ook dieper en ze vertelt dat ze oorspronkelijk in zuid Nederland woonde. Ze was daar op haar 15e weggevlucht nadat er op school naaktfoto’s waren verspreid van haar die door schoolgenoten van haar waren gemaakt in het douchegedeelte.
Ze kwam op kamers te wonen in Groningen.

Op een avond hadden weer een diep gesprek. Zij lag op de leren bank, ik zat op een heerlijke leren stoel. Tijdens het gesprek, haalde ik wat koffie en thee en ging bij haar op de bank zitten. Ze rook zo heerlijk, ze had een mooie strakke jurk aan, zo strak dat ik wel zeker wist dat ze geen bh en slipje aan had. Ze lag direct achter mij langs op de bank en ze begon mijn rug wat te strelen. Voor mij een teken om ook wat van mijn schroom af te gooien. Het serieuze gesprek veranderde al gauw in erotischer getinte onderwerpen. Zo zei ik dat het me opgevallen was dat in het begin zij heel onopvallend was gekleed en naar mate we vaker bij elkaar kwamen haar kleding steeds strakker en sexyer werd en dat haar borsten steeds prominenter naar voren kwamen.
Ze glimlachte wat en ze zei dat dat ook de bedoeling was.
Ik vroeg: “Zal ik bij je komen liggen?”, waarna ze instemmend knikte. Ik ging naast haar liggen en ze kroop vrijwel direct half op me. Haar mooie borsten hingen in haar strakke jurk die het amper konden dragen. Ze duwde een van haar benen tussen mijn benen en duwde haar bovenbeen tegen mijn paal dat al een tijd keihard was.
Ik voelde mijn geilheid snel opkomen en haar ogen spraken ook boekdelen. Overtuigd dat ik was, dat we als we alle remmen er af zouden gooien dat er niets van onze kleren over zouden blijven, probeerde ik het een beetje in goede banen te leiden.
Niet dat dat veel hielp. We waren bloedgeil en we wilden maar één ding: sex.
We kusten eerst wat, wat snel over ging in tongen. Ik liet mijn handen over haar goddelijke lichaam glijden om daarna er 100% van overtuigd te zijn dat ze alleen maar het zwarte mini-jurkje aan had. Haar volle F cup borsten duwden op mijn borst.
Ze kirde wat en zei dat ze kon voelen dat ik een stijve paal had. Goh, je meent het zei ik. Ze legde haar hand op mijn paal en begon er zachtjes over te wrijven. “Zal ik hem bevrijden?”, vroeg ze. Ik zei: “ja”. Ze deed mijn gulp open en pakte mijn fallus in haar hand na het uit mijn onderbroek te hebben gehaald.
Ze trok de voorhuid naar achteren en zei dat ze het een lekkere paal vond. Ze vroeg of ik ook heel nieuwsgierig was naar haar jongens. “Daar ben ik al een paar maand over aan het fantaseren!”. Ze glimlachte en vroeg of ik vaak over haar fantaseerde. Elke dag zei ik.
Ze kwam omhoog op haar knieën en trok haar jurkje van onder naar boven uit.
God, wat is ze mooi. Mijn paal stond op ontploffen. Haar prachtige gezicht, haar volle borsten, prachtige buik, glad poesje en heerlijke benen.
Ze stond op en zei kleed je uit en kom naar mijn slaapkamer. Ik ga je lekker verwennen. Jij verdient het om lekker te genieten en klaar te komen. Ze liep naar de slaapkamer en ik volgde haar na al mijn kleren te hebben uitgetrokken.

 

Reageer op deze foto

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Abonneren  
Abonneren op