Orientaals Genot (deel 2): Eerste nacht door Kallen 1 jaar geleden

Blog

Eerste nacht

Ze lag al naakt in het orientaals uitziende bed. Zo’n bed waar de mijne helemaal in het niet valt. Tja, heb zo’n pre-ikea bed dat na 30 bijna uitelkaar valt.
Haar bed is ook nog een waterbed.. oh, yeah. Eén keer stoten twee keer nastuiteren.

Wat ziet ze er verrukkelijk uit. Haar 40 jaartjes hebben nog niet veel vat op haar gehad. Terwijl ik op het bed klim, spreidt ze haar benen en ik zie dat ze al lekker nat is. Ik kruip tussen haar benen en kus haar onderbuik. Mijn handen laat ik langs haar torso glijden en zoeken later haar borsten die heel makkelijk worden gevonden. Haar navel likkende laat ik mijn vingers cirkeltjes draaien om haar tepels die langzaam stijf worden. Aytül laat haar handen door mijn haar glijden en houdt mijn hoofd vast.
Ze komt omhoog en dat is voor mij het teken om ook omhoog te komen. Ze neemt mijn paal in haar linkerhand en begint het langzaam te masseren. We tongen een tijdje en ze voelt dat ze niet al te lang moet doorgaan met het masseren.
“Ga lekker op je buik liggen”, zegt ze en nadat ik ga liggen gaat ze op me zitten en begint mijn rug, nek en billen te masseren. Niet echt erotisch maar wel heel ontspannend. “Je bent behoorlijk gespannen, dat moet er uit”, aldus Aytül en ze kwijt zich goed van haar taak.
Na een minuut of 10-15 duwt ze mijn benen uit elkaar en pakt met een hand mijn ballen. God, dat heeft een effect om mijn erectie!!! Het maakt me gruwelijk geil.
“Draai je om”, zegt ze en ik draai me om. Ze gaat tussen mijn benen liggen en neemt de eikel van mijn fallus in haar warme mond. Plagend gaat haar tong om mijn eikel. Hier is een pro bezig denk ik.
Ze is zo goed in het verwennen van mijn pik, dat ik het na een tijdje het niet meer hou. Na aangeven dat ik op het punt sta om klaar te komen, kijkt ze naar me terwijl ze mijn eikel in de mond houdt. Ik zie haar glimlachen en ze gaat door. Minder dan een half minuutje later spuit ik mijn zaad in haar mond. Ze blijft doorpijpen terwijl ik zwaar kreunend klaarkom. Ze laat mijn fallus los komt op me liggen en laat heel duidelijk vlak bij mijn oor horen dat ze het zaad doorslikt. GVD..
Je hebt gewoon een moment in je leven dat al het geluk samen komt. Een mooie baan, opleiding… zo’n dag dat je maar een keer in je leven meemaakt.
Dit was voor mij die dag.

Ze bleeft lekker in mijn armen liggen, terwijl ik mijn accu weer moest opladen. Zwaar verrot dat je al je geilheid vrijwel volledig ziet verdampen nadat je klaarkomt.
Daar is ooit wel een zware fout gemaakt bij het in elkaar knutselen van ons DNA.
Gelukkig heeft ze daar ook ervaring mee dus geeft ze me de tijd om weer opgewonden te raken. We hebben een lange nacht zegt ze, dus dat belooft wat. Ze houdt wel van lekker knuffelen en zoenen. En ze gebruikt haar borsten om het nog knusser te maken. Wat een heerlijke jongens zijn het! VIJFENNEGENTIG F!! Dat schijnt groot te zijn. Nou ja, ik kan het checken want ik zie een stel borsten die ik in dit formaat nog niet eerder heb gezien in deze positie. Ik neem een van haar heerlijke tepels in de mond en begin zachtjes te zuigen en likken aan haar tepel. Hmm, het lijkt alsof er wat melk uit komt! Verrek! Dat is geil!
Ik ‘test’ ook haar andere tepel en ook daar komt wat melk uit. Ze kreunt wat en ik zie ook dat ze het leuk vindt dat ik wat verbaast ben dat ze melk geeft.
Ik leg haar op haar rug en ga naast haar liggen. Nu wil ik haar even echt laten genieten. Ik leg mijn linker hand achter haar hoofd, masseer haar borsten met de ander en ik zoek mijn mijn tong haar tong. Tongen kan ik als een van de besten en ze geniet er met volle teugen van. Ik laat mijn rechterhand naar beneden glijden en voel het gebied tussen haar benen. Dezen gaan al gouw verder uit elkaar. Ze is kleddernat. Ik heb haar clitje al gauw gevonden en laat vervolgens mijn vingers door haar hele spleetje glijden. En terwijl ik haar tongzoen, laat ik mijn vingers van haar clitje naar haar neukgaatje en terug gaan. Aytül geniet enorm en begint steeds steviger en sneller te ademen. Ik merk dat ze richting haar orgasme snelt. Vlak voor haar orgasme stop ik met tongen en kijk haar diep in de ogen aan en fluister haar toe “Kom maar, kom maar lekker. Laat alles los en kom maar lekker klaar”. Even later voel ik haar schokken en een paar diepe kreunen komen uit haar keel.
Wow. Je ziet vaak vrouwen “klaarkomen” op pornosites, maar de real thing meemaken vind ik gewoon veel toffer. Iemand waarop je stapelgek bent, het ultieme genot geven.
Het duurt heel even en ze komt weer bij haar positieven. Ze kruipt lekker tegen me aan en ik pak de dekens en sla deze over ons heen. Even een stukje rust.
De uren erna vrijen we door met verschillende tussenpozen. Wat een gelukzaligheid is het met haar.

 

Reageer op deze foto

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Abonneren  
Abonneren op