Het gaat niet altijd goed. Peggy is boos door Peter 3 jaar geleden

Ik denk dat de vriendschap tussen Peggy en Bert vooreerst voorbij is.
Bert had lange tijd te leiden onder de grootte van zijn Penis, dacht dat hij Michelle daarmee niet bevredigen kon en zat daarmee in een psychisch dipje, todat ze door uitproberen naast normale sex, beide bevrediging vonden in anaal sex.
Peggy wil absoluut niet in haar kont geneukt worden, en dat wist hij, maar daarover later meer.

Een gezellige Zaterdagavond bij ons met Renate, Michelle en Bert.
Ja, de alkohol vloeide rijkelijk en besloten Twister te spelen. Welke idioot dat als kinderspel uitgevonden heeft, weet ik niet, maar die mag zich nog wel even achter zijn oren krabben.
Iedereen naakt, opperde Renate, waardoor de kleren door de lucht vlogen.
De eerste ronde draaide Michelle en die andere vier op het veld.
Als je zo een spel speelt waarbij alle naakt zijn kunnen er rare dingen gebeuren en moet je die ook respecteren, maar ken je grenzen.
We hadden alle onderelkaar meerdere malen sex gehad dus was het geen probleem dat als er een borst voorbijkwam even zachtjes aan die tepel te zuigen of, als het zich voordeed je tong in een kutje te steken, als die “per ongeluk” boven je gezicht zweefde.
Op een gegeven moment, Peggy was eruit, hadden we een stelling dat Bert zijn Piemeltje voor mijn gezicht heen en weer zwaaide.
He Bert, die is behoorlijk slap, ja, zei hij, ik heb nog geen stelling gevonden waarbij iemand hem bevredigen kon, maar als je zin heb, ga je gang.
Hij had er niet meegerekend dat ik hem in mijn mond nam en hem even pijpte.
Bert genoot er zichtbaar van, waardoor ik schrok en mijn stelling verloor. Ik was eruit.
Een paar zetten later had hij het echt voorelkaar en had zijn inmiddels stijve lul voor Renate haar kutje. Hij keek haar in de ogen en vandaar naar haar kutje en zijn stijve lul. Renate, die al bijna op haar rug lag opende haar benen zo wijd het ging en drukte haar bekken naar voren.
Nou, als dat geen uitnodiging is, zei hij en stoote zijn lul vol in Renate haar kut, waardoor ook Renate haar stelling verloor.
Bert neukte nog even verder, Michelle had zich achter Peggy gezet had en masseerde haar borsten terwijl Peggy haar eigen klitje verwende.
Renate drukte Bert weg, he, rustig aan, we zijn nog niet uitgespeeld.
Het is gewoon gezellig als je met je vrienden een beetje sexen kan, het moet niet altijd gelijk een orgie zijn.
Het lot bepaalde dat ik de volgende ronde draaien moest.
Niet veel later waren ze alle vier in de gekste standjes op het veld. Het was zo mooi om te zien dat ikzelf er een stijve van kreeg. Peggy sabbelte aan Michelle haar kutje en Bert had een borst van Peggy te pakken, Renate lag met haar hoofd op Michelle haar rug, had nog een hand vrij en stak daarom maar een vinger in haar eigen kut. Ikzelf begon mijzelf langzaam af te trekken.
Bij de volgende draai was Renate aan de beurt en kreeg een onmogelijke opgave waardoor ze uitgleed en eruit lag, da mat was ook een beetje glad geworden.
Ze ging naast me zitten, we bekeken het schouwspel op de mat waar vooral Peggy en Michelle elkaar wisten te vinden, ik denk wel dat ze vals speelde want na iedere zet verdween er een tong in het kutje van de ander.
Renate had haar hoofd op mijn schouder gelegd en masseerde met een hand haar borst, heerlijk zo`n geil spelletje, zei ze, en zo ontspannend.
Ik masseerde nog steeds mijn lul terwijl ik de volgende opgave voor die andere doorgaf.
Renate keek toe hoe ik me aftrok, opgewonden ? vroeg ze, jij niet dan, zei ik waarop ze haar benen spreide en een vinger in haar kutje stak, yep, was het.
Terwijl die andere drie zichtbaar van elkaar genoten op de mat hurkte Renate zich met haar rug naar mij toe op mijn schoot, nam mijn lul en liet hem vol in haar natte kut verdwijnen en bleef zo zitten.
Volgende zet, zei Peggy Renate aankijkend, en leid mijn vent niet af. Ik doe niks, zei Renate, zit alleen maar op zijn schoot en kom op een of andere manier niet weg, geniet ervan was het.
Bij de volgende zet moest Michelle het veld ruimen die zich naast ons zette en steunde, ik ben echt klaargekomen.
Vanaf daar ging het fout.
Een paar zetten later stond Peggy op handen en voeten, op z`n hondjes, kont omhoog en Bert achter haar met zijn gezicht zo dat hij haar kutje likken kon, Peggy liet het gewillig toe, hoort bij het spel en ze kon er wel van genieten.
Peggy, zei Bert, mag ik je neuken terwijl je zo staat?
We wisten allemaal dat we onderling sex zouden hebben, Renate zat ook niet meer stil en bewoog zich al langzaam op en neer en taste daarbij Michelle haar lichaam af die naast ons lag.
Moet je snel zijn, zei Peggy, ik weel niet hoelang ik dit standje nog vol houden kan.
Met een paar vingers trok Peggy haar lippen uitelkaar zodat hij makkelijk naar binnen stoten kon. Bert drong haar kutje binnen en neukte haar kort totdat hij opeens zijn lul terugtrok, nu al klaar? nee hoor, zei Bert die daarop zijn eikel tussen haar lippen omhoog bewoog even op haar kontgaatje rusten liet om hem vervolgens hard in haar kontje naar binnen te stoten.
Peggy schreeuwde het uit en begon om haar heen te slaan om hem te raken waar ze maar kon, dat deed ze zo goed dat Bert nog net zijn broek grijpen kon voordat hij het huis uitvluchte.
Ik had me snel aangekleed en heb hem nog vervolgt, niet om hem gerust te stellen, maar hem zo een knal te verkopen zodat hij de eerste tien jaar niet meer aan sex denken kon, ik kon hem niet meer vinden.
Teruggekomen ging het Peggy weer beter, Michelle en Renate hadden goed voor haar gezorgt, het was ook meer de schrik.
Met zoiets moet je je vrienden vertrouwen kunnen, hij wist dat anaalsex bij Peggy taboe is.
Daar zat ik dan, met drie naakte meiden om me heen en we probeerde erachter te komen waarom. Jammer, het had echt zo een leuke avond kunnen worden.
Van Bert hebben we niets meer gehoord, Michelle heeft de verhouding verbroken en is zolang bij ons totdat hij zijn zaakjes gepakt heeft en verdwenen is.

Arme ik.

 

Reageer op deze foto

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Abonneren  
Abonneren op