Ik ben met Peggy heel gelukkig, we hebben een goed sexleven, zijn open tegenoverelkaar en praten ook over alles, of het goed of schlecht is, maakt niet uit.
Bloot zijn is voor ons ook geen thema, als we op een naaktstrand zijn of op een naaktrecreatie gaan onze kleren uit, kijken, en bekeken worden is het thema. Ik moet altijd lachen als een naturist zegt, als iedereen naakt is stoort het ook niemand en kan je jezelf zijn. Bullshit.
Als je in een drukke winkelstraat loopt kijk je ook naar andere mensen en valt het je op of ze goed of schlecht gekleed zijn.
We liepen eens langs het water terwijl een man ons tegemoet liep, toen hij ons gepasseerd was stootte ik Peggy aan en vroeg haar wat voor haarkleur hij had, Peggy keek me aan, weet ik niet, hij was geschoren, ik moest wel lachen omdat hij duidelijk lange zwarte haren had.
Ik ben eerlijk als ik zeg dat als ik een vrouw tegenkom eerst naar haar kut kijk, dan naar haar borsten en als ik tijd heb naar haar gezicht. Ik kan natuurlijk niet voor iedereen spreken maar wat ons betreft is naakt zijn kijken en bekeken worden. Punt.

Doet me denken aan een avond dat we met een paar vrienden klassiek uit eten wilde en een filmpje wilde pakken.
Het liep iets anders.

Een stormachtige herfstavond, Bert en Michelle zouden ons ophalen, om half zeven stonden ze voor de deur, wat een klereweer zei Bert.
Ik opperde gezellig thuis te blijven, een paar pizzas te bestellen en er gewoon een leuke avond van te maken. Iedereen stemde daarmee in en zo zaten we een goed uur later te genieten van onze Pizza.
Op de TV was eigenlijk niets het aankijken waard waarop Michelle voorstelde een rondje poker te spelen. Hoewel bier en wijn rijkelijk vloeide zat de klad er een beetje in.
Peggy stond op, dit is vervelend, zei ze, strippoker of niks.
Bert en Michelle keken zich aan, goed, zei Bert, maar zonder verplichtingen, we kunnen jullie niet dwingen was mijn antwoord.
Peggy is echt schlecht in poker, ze kan het gewoon niet of wil het niet waardoor ze na een paar ronden in slip en shirt aan tafel zat terwijl wij drieen alles nog aan hadden.
Toen draaide het blad zich. Na een uurtje spelen zat ik daar met alleen met mijn short aan, Bert met short en shirt en Michelle in BH en slip. Peggy verloor de volgende ronde, twijfelde, en trok haar slip uit. We zaten in een kring op de grond dus verbergen was niet mogelijk en Bert zowel als Michelle staarde naar Peggy. Ook de volgende ronde verloor ze waardoor ze haar shirt uittrok en als eerste naakt was. Ik ben eruit, zei ze terwijl ze een uitdagende pose aannam.
De volgende ronde verloor Bert die zijn shirt uittrok en de daarop volgende Michelle die even twijfelde maar toch haar BH naar beneden liet glijden. Ze had van die zelfde kleine borsten als Peggy, die het niet kon laten en haar borsten even in haar hand nam.
We zaten daar, Michelle met slip, Bert en ik in shorts.
Bert verloor die ronde. Ik wil graag stoppen, zei hij. Goed, zoals afgesproken zei ik, en ruimde de kaarten op.
We zaten nog steeds op de grond en Peggy schonk de glazen vol, zij was als enige naakt en deed dat in een kleermakerszit waardoor haar kutje goed zichtbaar was.
Ze keek Bert aan, waarom? vroeg ze, terwijl ze haar glas omhoog bracht. Bert keek Michelle aan die kort haar schouders omhoog trok.
Nou ja, zei Bert, ik zit tegenover jouw en jij hebt een perfect lichaam, die vent van jouw ziet er goed uit en, en dat flapte eruit, ik heb geen lul, ik heb een piemeltje.
Even was iedereen spraakloos. Peggy keek hem recht in zijn ogen, wees naar mij, hij heeft een moedervlek op zijn eikel, legde daarop haar handen op haar borsten, dat zijn geen borsten, ik heb een paar kleine tieten en keek Michelle aan met de vraag, en wat is jouw probleem? Michelle wist niet wat er gebeurde en bleef stil waarop Peggy, Bert nog steeds aankijkend, zei, zie je, de enige zonder problemen is je eigen vrouw. Ik ken haar problemen, stamelde Bert.
Het was even stil totdat Bert opstond en zijn short naar beneden trok, dat is mijn probleem, zei hij terwijl Michelle geschokt eruitbracht, Bert, nee.
Daar stond hij, piemeltje recht vooruit, behoorlijk dun en de tien centimeter haalde hij geloof ik niet.
Peggy knielde zich voor hem, trok zijn voorhuid over zijn eikel, nam hem kort in haar mond en kuste zijn eikel.
Wat is jouw probleem? vroeg ze. nou ja, zei Bert, je hebt hem in je hand, het gaat niet erom hoe groot hij is, het gaat erom wat je ermee doen kan, zei Peggy.
Bert zette zich naast Michelle, met zijn plassertje strak omhoog, Michelle wist niet hoe ze met die situatie om moest gaan, nog niet was ze in het bijzijn van anderen met haar man naakt naast haar. Ik knielde me voor haar en trok haar slip uit en keek tegen een behaard kutje aan. Ook ik trok mijn short uit en waren we alle gelijk.
Bert keek Peggy aan, mag ik je neuken, vroeg hij, dat moet je Michelle vragen was haar antwoord, Michelle nog iets beduusd keek mij aan, na een korte blik met Peggy gewisseld te hebben had er groen licht.
Peggy knielde zich waarop Bert zijn lul bij haar naar binnen stoot, Michelle en ik zaten op de bank, en keken toe, mijn hand streelde haar buik en zocht haar kutje terwijl Michelle mijn lul gevonden had en masseerde.
Gespannen keken we toe hoe Bert Peggy neukte, draai je om, hijgde Bert, Peggy ging op haar rug met haar benen wijd, op mijn buik zei Peggy, die voelde dat Bert bijna klaarkwam, nog drie keer stoote hij zijn lul in Peggy haar kut, trok zich terug en spoot zijn zaad op Peggy haar buik.
Terwijl Peggy in de badkamer verdween kwam Bert naar ons, Michelle had mijn lul vast terwijl ik haar vingerde, hij gaf haar een kus, dank je wel schat was het. Michelle was eigenlijk die hele tijd “niet bij ons” pakte daarop demonstratief mijn lul en begon mij te pijpen en af te trekken.
Ik draaide me weg, stond op trok de deur achter me dicht en ging naar Peggy. Ze stond in de badkamer voor de spiegel en bekeek haarzelf. Alles wat ik wilde is zijn zelfbewustzijn terug geven, zei ze. Hoe voelt haar kut aan, vroeg ze me, ik stond achter haar
en hield haar vast zoals een handdoek, hoe voelde het aan terwil hij je neukte? was mijn vraag.
De volgende morgen waren we vroeg wakker. Peggy maakte een ontbijt klaar zoals ze vaker deed allen een slip dragend, ik dronk, niet veel meer dragend, mijn koffie.
Een uurtje later kwam Michelle om de hoek kijken, waar is de koffie, vroeg ze, in de keuken, zeiden we ik koor en Michelle liep aan ons voorbij alleen een te kort T-shirt dragend. Als een jury zaten we daar, drie punten, zei Peggey, ongeschoren kutje maar wel een leuk kontje. Ik gaf vier omdat haar kutje verzorgd ongeschoren was.
Peggy zette zich naast Michelle, he, dat ik met Bert geneukt heb, Michelle onderbrak haar direkt, Peg, ik was erbij en het was goed zo, als Bert zich niet aksepteren kan zoals hij is is het voorbij. lekker twee van die meiden in de buurt, na een minuut stilte zei Peggy, jammer dat ik door die haren je kutje niet kan zien, heel gevat antwoorde Michelle, ogen dicht schat en voel.
Bert kwam binnen, piemeltje stijf vooruit, goeiemorgen, zei hij, mag ik zo naar binnen, natuurlijk, zei ik, voel je vrij.
Peggy was in de keuken om koffie in te schenken, eentje extra schat, riep ik, Peggy kwam terug met vier koffie, goeiemorgen, zei Bert, vier koffie en twee melkflesjes. Peggy reageerde niet, gaf ieder zijn koffie en zette zich naast Michelle.
Ze nam haar mok, keek Michelle aan en zei, even mijn vingers opwarmen, Michelle moest lachen, trok haar shirt uit en leunde achterover, wat je wil, zei ze. Peggy ging wijdbeens op Michelle zitten en masseerde haar borsten, na een minuutje drukte ze Michelle haar benem uit elkaar en stond gebogen tussen haar benen, ze kuste haar, met een hand kneede ze haar borsten en met die andere taste ze haar lichaam af naar beneden.
Met een hand bracht ze Michelle haar hand op haar rug, het duurde even voordat Michelle begreep dat Peggy nog een slip aanhad.
Terwijl Peggy haar borsten stevig masseerde stroopte Michelle Peggy haar slip uit, ze taste haar benen naar boven af en vond haar kutje, langzaam streelde ze haar lippen, Peggy deed hetzelfde bij haar. Peggy had een been op de bank gezet zodat Michelle beter haar kutje kon verwennen. Ze vreef met een vinger tussen haar lippen, bracht twee vingers samen en stoote die vol in Peggy haar kut. Peggy kreunde terwijl ze zelf dapper Michelle vingerde.
Als twee vrouwen een ander willen laten klaarkomen heb je als man vrijspel, Bert trok zich als een wilde af met wat hij meemaakte,
Ik heb hun lichamen gestreeld, hun borsten gevoeld die op dat moment anders aanvoelen, hun buik gestreeld terwijl ze gevingerd werden, hun klitje gezocht en ook een vinger mee erin gestoken heb, genieten en respekteren.
Beide vingerde ze zich naar een hoogtepunt
Na nog een koffie gedronken te hebben kleede zich Michaela en Bert zich aan.
Volgende keer normaal eten en een filmpje? vroeg Michelle.
Ach, hangt van het weer af.

 

Reageer op deze foto

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Abonneren  
Abonneren op