Tot het randje toe gevuld door kim93 4 jaar geleden

Tot het randje toe gevuld

Volgens mijn vriend zijn oesters iets wat lustopwekkend is. Hij had het nooit gegeten, maar als dochter van een visboer ken ik die. Dus had ik het geregeld dat we die dingen aten. Hij moest even wennen aan de smaak, maar kreeg de smaak flink te pakken en at er heerlijk van.

Later op de avond begon de pret. Of het nu waar is of niet, bij hem werkte het. We zaten lekker een film te kijken en ik zat heerlijk tegen hem aan, met 1 been over hem heen geslagen. Hij begon me steeds meer te strelen en wist al vlug de weg te vinden naar mijn clit. Ik had al een jurkje aan getrokken, met daarbij kouden en geen slipje. Hij keek me met ene knipoog aan. Hij begon mijn kutje te beroeren met zijn vingers. Hij pakte de afstandsbediening en zette de tv uit. ‘Ik ga jou nemen schatje!’, zei hij. En hij duwde 2 vingers in mijn kutje. Een beetje onhandig maakte ik zijkn broek los en boog me naar zijn pik om hem te gaan pijpen. Hij maakte mijn mijn neukgrotje alsmaar natter en natter. Hij kreunde toen ik zijn pik diep in mijn mond stak en steeds verder ging tot hij in mijn keel zat. Ik wist hoe graag hij dit wilde. Hij kreunde en hield op me te vingeren, hij ging op in zijn eigen genot en dat spoorde me verder aan. Ik begon zijn ster te vingeren nadat ik wat glijmiddel in het gaatje had laten lopen. Hij verstrakte even van genot en ik ging met mijn mond naar zijn ballen en verder naar zijn ster om hem een lekkere rimbeurt te geven. Hij draaide en ging er goed voor liggen, zodat ik hem kom aftrekken en hem kon blijven rimmen. Heel even liet hij me stoppen om nog beter te kunnen gaan liggen zodat hij me kon beffen. Zijn mond was supervochtig en hij nam mijn hele kutje van voor tot achter en diep met zijn tong naar binnen. Hij pakte ook de glijmiddel en begon ook mij anaal te vingeren. Wat ik had gedaan volgde hij ook en hij ging steeds meer richting mijn ster met zijn mond tot we elkaar in een 69-positie lagen te rimmen. Ik bleef hem pijpen en hij begon me weer te vingeren in mijn kut. Op het moment dat we even naar adem hapten kleedden we elkaar verder uit. We draaiden nog verder ik kwam beneden te liggen en hij boven. Hij bracht zijn pik tussen mijn tieten die hij stevig naar binnen duwde en me zo begon te neuken. Steeds kon ik kort zijn eikel in mijn mond nemen, waar hij dudielijk van genoot. ‘Oh, ik wil je kut, ik wil je kut, ik ga je in je kut nemen, jou kut, MIJN kut!’, begon hij te roepen. Voor ik het wist hield hij op tussen mijn tieten en stak hij zijn pik hard en meedogenloos diep in mijn neukgrotje. Hij paalde me flink en ging als een wilde te keer. Nee, pijn deed het niet, ik genoot en kreeg een flink orgasme! Hij pompte flink door en kwam opeens klaar met grote schokken en een hard gekreun. Ik voelde zijn zaad diep in me schieten en voelde dat het een grote hoeveelheid was.

Of het nu door de oesters kwam, ik durf het niet te zeggen. Gelukkig had hij er rijkelijk van gegeten, dus hij zal ze vaker op het menu hebben!

 

Reageer op deze foto

3 Reacties op "Tot het randje toe gevuld"

avatar
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
rick
Gast

Prachtig geil verhaal. Je bent Toch nog vaker klaar gekomen die avond hoop ik?

viktor
Lid

mm volgende keer weer eerst aan de oesters xxx

gerrit
Gast

Super verhaaltje zeg leuk om te lezen