Reageer op deze foto

5 Reacties op "Lekker anaal"

avatar
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
De Graaf
Lid
Ik heb tot op heden toe alleen normale seks met meisjes gehad, en daar zulk een genoegdoening aan beleeft, dat ik niet eens aan anale seks heb gedacht. Tot ik werd geconfronteerd met mijn buurjongens van 12 en15 jaar, die he tin hun tuin- huisje met elkander deden. Het was zulk een overweldigend geile aanblik, dat ik al toe kijkend mezelf begon af te trekken. En geen verweer had tegen hun voorstel, om mij ook best wel te willen neuken. Ik wist echt niet wat me overkwam, toen ik naakt op mijn bui liggend door de jongste werd genomen. Het… Lees verder »
van der Pol
Lid
Hallo De graaf; ondanks dat ik op meisjes val, ben ik zo onder de indruk van jouw ervaring. Lijkt me inderdaad ongekend vreemd en lekker, door jongens van die leeftijd te worden geneukt. Heb je dit op de video vastgelegd, en hoe komt het dan over, als je ziet hoe ze met hun slanke lijfje heftig stotend je te grazen nemen. Bij mij komt een buurjongen van 13 jaar over de vloer, die wel eens stiekem naar porno op mijn computer kijkt. Jouw ervaring heeft er toe geleid, dat ik fantaseer door hem te worden genomen. Ik Weet alleen niet… Lees verder »
De Graaf
Lid

Hallo van der Pol,
Na de eerste keer dat ze mij hadden genomen, waren de rollen eigenlijk omgekeerd. zij waren het die soms 3 keer per week bij me langs kwamen. en ik werd er steeds geiler van. Dat was inderdaad ook te wijten aan de gemaakte video-opnamen, waarvan ik bij het bekijken een onnoemelijk stijve kreeg. Net zoals je het formuleert , was de aanblik van hun heftige stotende slanke lijfjes, en de kreten voor mij te veel. En is het zelfs voor gekomen, dat ze me allebij twee keer achter elkander namen.

De Graaf
Lid
Hallo van der Pol wat je echt ook moet weten, is dat ik dit achter me heb gelaten, toen ik het meisje van mijn dromen ontmoette, en dat de jongens bij he tonen van haar foto, daar begrip voor toonde. Het geheel werd vergemakkelijkt door dat ik naar haar woonplaats verhuisde. En geloof me het beste wat een man kan overkomen, is op het juiste meisje verliefd worden. Ik besef nu dat ik geluk heb gehad met wat me gewoon is over komen, en zo bevredigend is af gelopen. Wat ik namelijk in die roes over het hoofd heb gezien,… Lees verder »
De Graaf
Lid

Hallo De graaf, bedankt voor je reactie en waarschuwing. Om te toetsen of mijn buurvriendje me zou willen, heb ik zijn mening over jou omschreven ervaring gevraagd. En hij vond het niet alleen geil, maar vroeg gelijk of ik dat ook zou durven te doen. Op mijn reactie “”jeee daar vraag je wate